2 X HOLIDAY FRAGRANCES: ESTEE LAUDER & MARC JACOBS

parfum-5 Zo vlak voor de feestdagen komen enorm veel merken met een nieuwe geur. Of, nouja, nieuw; het zijn voornamelijk veel vernieuwde versies en limited edition flacons. Vandaag vertel ik jullie meer over Estee Lauder’s Modern Muse Le Rouge Gloss en Marc Jacobs Daisy! 

parfum-1 Allereerst Daisy van Marc Jacobs, ondertussen een echte klassieker. Daisy is er al in talloze uitvoeringen geweest; een tikkeltje meer bloemig, nét iets zoeter of juist heel fris. Dit keer de geur gewoon hetzelfde gebleven, maar is alleen de flacon aangepast.

Daisy eau de toilette (€100,00) is dit jaar verkrijgbaar in een rode, roze of goudkleurige flacon. Voor fans van de geur natuurlijk een heel gave editie, maar vergeet niet dat deze versies alleen in 100 ml verkrijgbaar zijn en helaas wél een paar euro meer kosten dan een gewone flacon.

TOPNOTEN | viooltjesblad, grapefruit, aardbei
HARTNOTEN | gardenia, viooltjes, jasmijn
BASISNOTEN | muskus, witte houtsoorten, vanille

parfum-4 Estee Lauder’s Modern Muse Le Rouge Gloss (vanaf 30 ml – €54,00) is wél een nieuwe geur. Het is een variatie op Modern Muse Le Rouge, wat dan weer een variatie is op Modern Muse. Een hele hoop Muses dus, maar ik begrijp het wel: Modern Muse is een mooie en heel succesvolle geur, dus is het slim dat Estee Lauder hier op in speelt.

Modern Muse Le Rouge Gloss is zoet en fruitig, maar wel op een volwassen manier. Dat komt vooral door de vinyl, een noot die de geur ontzettend interessant maakt.

TOPNOTEN | kers, roze peper, wortelzaad, mandarijn
HARTNOTEN | roos, jasmijn, leder, vinyl
BASISNOTEN | patchouli, vanille, benzoin, labdanum, saffraan, honing

parfum-2 Twee heel verschillende, maar wel erg leuke launches! Perfect voor onder de kerstboom, al is het natuurlijk ook wel heel erg leuk om jezelf op te trakteren.

© 2016, Esmee Helder.

Comments

  1. Elise Knobben says

    Ben erg benieuwd hoe ze ruiken, de flacins zijn in ieder geval prachtig.