20% KORTING OP MAC: MIJN AANRADERS

mac favorieten 1 Dit weekend is er één voor in de boeken. Voor beauty-liefhebbers, tenminste; dit weekend komt MAC namelijk uit het niets met een enorme kortingsactie. Bij zowel Douglas als De Bijenkorf ontvang je 20% korting op het gehele assortiment. Heel fijn, maar wat moet je dan kopen? Goed, ik heb een aantal aanraders. 

Ik gebruik al jaren producten van MAC, al is dat de laatste tijd ietsjes minder geworden. Maar dat zegt natuurlijk des te meer over de producten that made the cut. Ik heb een aantal favorieten die ik nog steeds dagelijks gebruik.

mac favorieten 3 Nummer één: de Bronzing Powder in Matte Bronze. Matte -zoals de naam al zegt- en simpelweg de perfecte kleur voor een sunkissed skin. Ik heb ‘m uit een limited edition collectie, maar gelukkig zit deze tint gewoon in de vaste collectie. Heb je een lichte tot licht getinte huid, dan is dit echt een musthave.

Dan over naar blush, want daar heb ik ook zéker een paar aanraders voor. Ik hou van matte blushes, dus die heb ik ook het meest. Favorieten: de koele, lichtroze Mocha (holy grail!), de warme perziktint Melba of de iets donkerdere, roze kleur Desert Rose (review). Wel liever een klein glansje? Ga dan voor MAC’s Springsheen of Dainty.

mac favorieten 4 Over naar de ogen, waar ik twee producten écht kan aanbevelen: allereerst de Haute & Naughty mascara, die je op twee verschillende standen kunt gebruiken. Met een dunner borsteltje voor lengte, en met een dikker borsteltje voor heel veel volume. Nog steeds één van mijn favoriete mascara’s ter wereld.

Qua oogschaduw ben ik dol op het Burgundy Times Nine Palette (review). In dit palette vind je nude en bordeaux tinten: een combinatie waar ik dol op ben, en die altijd van pas komt. Dit palette kun je gebruiken voor een neutrale look of voor een intense smokey eye.

mac favorieten 2 Last but not least: lippen! De perfecte nude lipstick is wat mij betreft Pure Zen (review). Pure Zen is subtiel en glanzend, waardoor ik hem perfect vind voor iedere dag. Mag het ietsjes meer zijn? Ga dan voor Mehr (review), Faux (review), Amorous (review), Captive (review) of Spirit (review). Als ik een knalkleur draag is dat vaak Relentlessly Red (review), een geweldige rood/roze tint die je écht moet hebben. Maar ook MAC’s klassieker Ruby Woo is (review), ondanks dat ‘ie wat droog is, zeker de moeite waard.

En dan nog een subtielere favoriet: de Lipglass in Spice. Een hele mooie gloss die bij iedere look staat, maar vooral heel mooi is onder een heftige smokey eye. Absoluut een underrated product, maar wel iets waar je héél veel plezier van gaat hebben. Trust me.

MAC’s grote kortingsactie shop je bij De Bijenkorf of Douglas.

© 2017, Esmee Helder.

Comments