4 X DE BESTE HANDCREMES

handcremes 6
De afgelopen jaren heeft menig tic de revue al gepasseerd; ik was enige tijd verslaafd aan het aanschaffen van schoenen, kon geen genoeg krijgen van oorbellen en kocht aan de lopende band nieuwe lipsticks. Mijn meest recente obsessie is handcremes. Noem een merk en geur en ik heb ‘m in ieder geval in mij virtuele winkelmandje gelegd -en waarschijnlijk ook wel afgerekend. Vandaag vertel ik meer over m’n huidige favorieten. 

handcremes 5
SUSANNE KAUFMANN HAND LOTION – € 21,00
Een goede geur is voor mij een enorme pré als het gaat om handcremes. Enter Susanne Kaufmann’s Hand Lotion, want die ruikt namelijk naar banaan. Banaan. Goed, dan ben ik eigenlijk al verkocht, maar de textuur (trekt snel in) en de verpakking (een hygiënisch pompje) is daarnaast ook ontzettend fijn. Zonder enige twijfel de topfavoriet van het moment, you need this in your life.

handcremes 3
BYREDO HAND CREAM - €26,00
Nu ben ik sowieso niet vies van een beetje Byredo in mijn leven, maar de handcremes zijn echt heel prettig. Een klein tubetje in Byredo’s bestseller geuren, waaronder Gypsy Water en La Tulipe. Keus genoeg, dus!

handcremes 8
AESOP RESURRECTION HAND BALM - €23,00
De meest verzorgende in dit rijtje (en voordeligst qua prijs/kwaliteit verhouding) is de Resurrection Hand Balm van Aesop. Een long time favorite die standaard op mijn nachtkastje ligt. Voor de fans ook verkrijgbaar in een mega-formaat, die het dan weer erg goed doet op het toilet (naast de bijpassende handwash). Direct ook de meest verzorgende in dit rijtje, dus zeker de moeite waard om eens te proberen.

handcremes 1
& OTHER STORIES HAND CREAM - €5,00
Van dezelfde neuzen als Byredo, dus dan zit je qua geur in ieder geval al goed. Qua textuur net even iets dunner, wat hem minder verzorgend maakt, maar wel erg fijn voor on the go.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Benthe Vaatstra says

    Die van &Other Stories heb ik ook, die vind ik fijn.