4X PRODUCTEN VOOR EEN SUMMER BODY

summer body 3 De zomer is in aantocht, en dit jaar ben ik meer dan ooit (een tikkeltje obsessief, zelfs) bezig met mijn perfecte summer body. Met gezonde voeding en een sit upje hier en daar, maar ook met fijne beauty producten. Vandaag vertel ik je meer over mijn favorieten! 

summer body 6 Ik heb al veel verschillende zelfbruiners gebruikt, maar nog nooit één al de Self Tan Beauty In Shower van Lancaster (€22,95 – 200 ml). Zoals de naam al zegt gebruik je dit goedje ín de douche! En dat is net zo makkelijk als het klinkt: stap onder de douche, smeer de zelfbruiner gelijkmatig over je lichaam en spoel ‘t af. Na het douchen dep je jezelf voorzichtig droog met je handdoek en klaar is Kees!

summer body 11 De zelfbruiner heeft die typische Lancaster geur (een tikkeltje zoet, ik vind het heerlijk) en is redelijk dik. Toch verdeeld hij wel makkelijk, en na het douchen blijft er een klein laagje achter op je huid. En, niet geheel onbelangrijk: je houdt er ook een fijn kleurtje aan over.

summer body 2 Een andere favoriet komt van Yves Rocher. Yves Rocher vernieuwde pasgeleden de bad en body lijn, en Light Legs (€14,95 – 200 ml) is één van de nieuwe toevoegingen. Light Legs is een dunne lotion/gel met een mint geur. Breng ‘m aan op je benen na een lange (warme) dag en je benen beginnen direct te tintelen. Het voelt heerlijk verfrissend en werkt daarnaast ook verzorgend.

summer body 9 De substantie van Light Legs. Ik vind dit echt een super prettig product. Misschien niet voor iedere dag, maar wanneer het warm is, je veel hebt gelopen of vermoeide benen hebt is het echt heerlijk.

summer body 4 Meer nieuws van Yves Rocher, want ook van de nieuwe bodyscrub (€11,95 – 100 ml) met mandarijn, citroen en cederhout ben ik fan. Scrubben is natuurlijk sowieso een must nu; je bruine kleurtje blijft er straks langer en mooier door zitten. De lekkere geur is natuurlijk mooi meegenomen, en aangezien ik de laatste tijd dol ben op citrus vind ik dit echt een topper.

summer body 8 De scrub heeft niet echt een grove korrel, maar is ook niet te mild. Na het douchen blijft er een olie-achtig laagje achter op de huid, en ook de geur ruik je na het douchen nog een klein beetje!

summer body 1 Last but not least één van mijn favoriete bodylotions. Niet nieuw, maar wel een heel goed product. De Sublime Melting Milk van Collistar (€32,95 – 400 ml) is een heerlijke, voedende bodylotion met een subtiele, verzorgde geur. In de winter gebruik ik de dikkere creme in een pot uit de zelfde lijn, maar voor de zomer vind ik deze variant net even iets prettiger.

summer body 10 Het allerfijnst aan de Sublime Melting Milk is dat ‘ie lekker snel intrekt, hoewel hij toch behoorlijk voedend is. Al met al dus een heel fijne bodylotion!

summer body 7 Op de Collistar bodylotion na stroomden deze producten de afgelopen maand binnen, maar ik moet zeggen dat het ‘geweld’ qua zomerse pakketjes nu pas echt losbarst! De komende tijd kunnen jullie dus nog veel reviews verwachten, maar dit zijn in ieder geval een paar aanraders die ik alvast wilde delen.

* Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb ter review 

© 2016, Esmee Helder.

Comments

 1. Benthe Vaatstra says

  Yves Rocher is zo’n fijn merk. Heerlijke zonneproducten hebben ze. En ook nog eens voor fijne prijsjes!

 2. Manon says

  Fijne tips! Weet je toevallig ook iets om je haar een beetje te beschermen in de felle zon? Mijn haar droogt altijd zo uit. Ik heb vorig jaar haarserum van de Action geprobeerd. Dat beviel op zich goed, maar wil toch iets beters gaan gebruiken nu ik mijn haar dit voorjaar wat blonder heb laten maken.

 3. says

  Die light legs klinkt echt heerlijk. Ik heb zo vaak behoefte om mijn voeten en onderbenen onder een koele douche te houden na een warme dag! Misschien dit eens proberen de volgende keer :)

 4. Femke says

  Leuk artikel! De Light Legs van Yves Rocher wil ik zeker eens proberen, ik smeer mijn benen altijd in met Body Creme, maar die plakt altijd zo. Bedankt voor de tip!

 5. says

  Wat een fijne items. Over die zelfbruiner voor onder de douche van Lancaster heb ik veel goeds gehoord.. Daar ben ik erg benieuwd naar :-) .