5 X SKINCARE FAVORIETEN

skincare 2 Als beautyblogger heb ik de luxe dat ik bijna dagelijks de meest heerlijke producten ontvang. Alleen is dat met skincare soms best een beetje lastig; mijn huid raakt behoorlijk van slag als ik te snel producten afwissel, en dus kan er soms behoorlijk lang iets ongetest in de kast belanden. Vandaag bespreek ik 5 geweldig producten die ik eigenlijk onterecht wat heb verwaarloosd. 

skincare 1 First things first: Embryolisse Concrentré. Ik schreef hier al over in mijn artikel met Franse pharmacie-favorieten (klik), maar gelukkig is Embryolisse ook gewoon in Nederland te koop. Ik had Embryolisse al een tijdje in huis, maar gebruik het sinds een tijdje als dag- en nachtcreme en holy guacamole, mijn huid is stralender dan ooit. Ik ben echt ontzettend tevreden over het effect, zeker voor de relatief lage prijs van €19,95 voor 75 ml.

Maar voor ik mijn Embryolisse creme aanbreng, gebruik ik La Solution 10 de Chanel. Of eigenlijk: dat deed ik, want nu de lente aanbreekt is dit iets te voedend voor mijn huid. Toch wilde ik dit product ook even in de spotlight zetten, want ik vind dat het een heerlijke, lichte creme is die voor veel huidtypes geschikt is. La Solution 10 heeft een hoog prijskaartje (€74,00 – 30 ml) waarvan ik in het begin twijfelde of hij het waard was, maar ik vind dit toch oprecht een heel erg prettig product.

En als laatste in de catogorie moisturizers, nog een eervolle vermelding voor mijn favoriete zelfbruiner van Vita Liberata (€30,00 – 50 ml). Vita Libereta is mijn favoriete merk voor zelfbruiners, en ook hun selftan voor het gezicht is heel erg prettig. Ik gebruik hem eigenlijk te weinig (nog steeds!), maar dit is echt een heel goed product. 

skincare 3 Toners gebruikte ik eigenlijk zelden. Zelfs toen ik een complete skincare routine kreeg van Kiehl’s, bleef de toner (€19,00 – 250 ml) staan. Tot voor kort, toen ik de flacon zag staan en dat ‘zonde eigenlijk, ik ben zó’n fan van Kiehl’s, en dan laat ik dit product gewoon ongebruikt staan!’. Goed, en dus ben ik vanaf dat moment trouw iedere dag toner gaan gebruiken, na mijn reiniging met micellair water. Aangezien ik de laatste tijd meer veranderingen heb toegepast in mijn routine weet ik niet zeker of het aan de toner ligt, maar mijn huid is de laatste tijd vrij van onzuiverheden én heel erg stralend.

Maar, dat kan ook te maken hebben met de Overnight Biological Peel van Kiehl’s (helaas uit de collectie). Net zo’n product dat volgens de Kiehl’s specialist perfect bij mijn huid past, maar dat ik sindsdien vrijwel nauwelijks heb gebruikt. Nu probeer ik dan wel iedere avond te doen, en zoals ik hier boven al schreef: mijn huid is echt verbeterd. Waar het precies aan ligt weet ik dus niet, maar de producten samen zijn een gouden combinatie.

Goed, een hoop nieuwe producten dus die mijn skincare routine hebben gehaald! Die is dus behoorlijk omgegooid, mede door de hoeveelheid producten die ik in Parijs heb gekocht. Over een tijdje zal ik jullie een update geven van mijn skincare routine! 

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. says

    Ik gebruik sinds kort ook de toner van kiehl’s en ben er tevreden over. Die lag ook al een tijdje ongebruikt in mijn kast

  2. says

    Ik vind jouw skincare reviews altijd zo prettig! Het is dat ik inderdaad ook nog een kast vol heb staan met allerlei ongebruikte/nog niet geteste producten, anders was ik direct naar Kiehl’s gerend om mijn huid ook weer eens te laten analyseren!