ACCESSOIRE HAUL: SAINT LAURENT, ACNE, MANFIELD

haul 1 Esmeé en sale, wij zijn een behoorlijk gevaarlijke combinatie. Vooral als het om schoenen en accesoires gaat ben ik dól op de sale. Deze maand ben ik behoorlijk goed geslaagd: zo kocht ik designerschoenen voor een prikkie, gigantische oorbellen en een heel fijne sjaal. 

haul 1 First things first: mijn nieuwe, torenhoge platforms van Saint Laurent Paris. Uit de sale gevist voor 6 tientjes: dat is 5% van de originele prijs, haha! Ik ben er echt heel erg blij mee, vooral omdat ze gewoon echt enorm lekker lopen.

haul 2 Tijdens dezelfde shopping spree kocht ik ook nog deze schoentjes bij ZARA. Een beetje Chanel-achtig, met tweed en heel kleine pailettjes. Ook deze zitten heel erg lekker, wat ze perfect maakt voor werk. Op mijn vrije dag combineer ik ze met een Levi’s jeans en wit t-shirt.

haul 5 Ik kocht bij ZARA behoorlijk veel nieuwe kleding voor werk in de sale, maar ik kwam ook iets tegen bij de nieuwe collectie. Ik vind deze oorbellen dus zó vet. Ze zijn gigantisch en echt gemaakt van cheapie plastic, maar dat vind ik dus juist wel heel erg cool.

haul 4 Naast de Saint Laurent schoenen kocht ik nog iets in de sale van De Bijenkorf: deze donkerblauwe sjaal van Acne. Met 50% korting, dus dat is echt heel erg fijn. Ik heb hem al in het grijs maar ben zo blij dat ik deze nu heb!

haul 3 En dan nog iets wat ik heb ontvangen: deze schoenen van Manfield! Super fijne, basic schoenen die overal onder staan, fijn lopen en niet al te hoog zijn. Ik heb ze al een paar keer aangehad tijdens werk én uitgaan. Het zijn deze, trouwens!

Kort maar krachtig, deze haul vol accessoires. Ik vrees dat er binnenkort wel weer een haul aankomt, want ik zie nu al zó veel leuke items in de nieuwe collecties. I’ll keep you posted

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Susanne says

    Wat een leuke items allemaal! Vooral die Zara schoentjes <3 En ik wil heel graag jouw sale shopping skills, haha. Schoenen voor 5% van de originele prijs?! That's a dream.

  2. Sanne says

    Mooie aankoopjes, vind vooral de schoenen erg mooi. En wat een geluk had je met de shawl, die staat ook hoog op mijn wensenlijstje.