ACCESSOIRE SHOPLOG (TK MAXX, SALE & NY)

shoplog 5 De afgelopen tijd heb ik wat kleine dingetjes gekocht die jullie nog niet voorbij hebben zien komen. Tijd dus voor een kleine shoplog! Er zit nog een klein NYC aankoopje bij, iets uit de sale en mijn ‘buit’ bij TK Maxx, een winkel die vrij nieuw is in Nederland maar waar ik helemaal fan van ben. 

shoplog 1 Goed, TK Maxx dus. Al een tijdje in Rotterdam, maar nog nieuw in Groningen. Ik was bij mijn moeder, dus ik moest en zou even langs. k had er al veel over gehoord, dus ik had hoge verwachtingen (maar aan de andere kant wéét je dan altijd dat het tegen gaat vallen). En het was echt een toffe winkel! Veel dingen die ik nooit zou dragen, maar ook super toffe merk items voor heel goede prijzen. En er lag onder andere NARS make-up voor een paar euro!

Allereerst nam ik deze perfecte laarsjes mee. Helaas van nepleer, maar voor €30 neem ik dat voor lief. De hak vind ik super tof; ze toveren de basic laarsjes in één keer om tot eyecatchers.

shoplog 2 Er lagen ook enórm veel zonnebrillen. De meeste vond ik niet zo mooi, maar er zaten ook een paar exemplaren van Marni tussen! Ik hou van Marni brillen, maar ik vind mezelf niet voorzichtig genoeg om zoveel geld aan een zonnebril uit te geven. Maar voor €30 kon ik ‘m niet laten liggen!

shoplog 3 Weer een heel ander model, ook van Marni. Dit paar was ook maar €30. Dat gele lijkt me wel leuk om een outfit een beetje mee op te vrolijken!

shoplog 4 In de sale bij H&M kocht ik voor €1 deze coole oorbellen. Ze doen me een beetje denken aan vintage YSL oorbellen, lekker kitsch. Ik combineerde ze vorige week met een basic, zwarte outfit, opgestoken haar en een zwarte, fluwelen choker.

Het armbandje kocht ik nog in New York, op een klein marktje. Er lagen allemaal super goedkope sieraden, waarvan de meeste ondertussen al compleet verkleurd zijn. Deze armband echter ($10!!) is van best wel mooie kwaliteit. Ik draag de laatste tijd veel zilveren en gouden armbanden, dus dit vond ik wel een mooie aanvulling!

© 2016, Esmee Helder.

Comments

  1. says

    Leuke koopjes, vooral die laarsjes! Bij TK Maxx in Londen kocht ik altijd Dr. Bronner’s zeep, die ruiken echt zo lekker!