AESOP RESURRECTION AROMATIQUE HAND WASH

aesop-3 Sinds ik mijn eerste Aesop product kocht, ben ik verliefd geworden op dit prachtige, Australische merk. Dus toen ik dringen een nieuwe douchegel nodig had, stond Aesop bovenaan mijn lijstje. Ik koos voor de Resurrection Aromatique Hans Wash; eigenlijk een reiniger voor de handen, maar door de verzorgende werking ook perfect als showergel. 

aesop-5 De Resurrection Aromatique Hand Wash is een aanvulling op de Hand Balm die ik vorig jaar kocht (review). Niet alleen maakt ‘ie mijn handen heel zacht, het is vooral de fantastische geur die ik zo fijn vind. Een combinatie van rozemarijn, lavendel, mandarijn en cederhout; zacht, kruidig en een tikkeltje fris.

aesop-4 Resurrection Aromatique Hand Wash is dus eigenlijk.. tsja, een hand wash. Aesop maakt ook speciale showergels, maar die waren qua geur nét iets minder mijn ding. Daarnaast zijn de ingrediënten van beide producten vrijwel gelijk, en dat was voor mij dus reden genoeg om de Hand Wash gewoon als showergel te gebruiken.

Hoewel ik altijd een bodylotion gebruik (of tenminste, dat is één van mijn goede beauty-voornemens) en de Resurrection Aromatique dus vooral kocht voor de geur, werkt ‘ie toch behoorlijk verzorgend. Mijn huid voelt na gebruik niet droog aan; ik hoef niet perse een olie of lotion te gebruiken.

aesop-1 Goed, aan een douchegel (of hand wash) moet je misschien ook niet teveel woorden vuil maken. Hij werkt verzorgend, maar ruikt bovenal verrukkelijk. De flacon is heel groot, en ik denk dan ook dat ik hier behoorlijk lang mee ga doen. Oftewel: worth the splurge.

Aesop Resurrection Aromatique Hand Wash (€31,00 – 500 ml) is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.

© 2017, Esmee Helder.

Comments