OUTFIT: AN EVENING IN OIA

DSC_0191 Gisteren, op de derde dag van onze vakantie, bezochten we Oia. Oia is een klein dorpje op Santorini, en ken je waarschijnlijk wel van de vele prachtige foto’s. Ik kon niet wachten om naar Oia toe te gaan! Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om hier een speciale post over te maken, maar het was zo ontzettend mooi dat ik het niet kon laten.. 

We waren een uurtje of 3 in het dorp, precies genoeg om door de kleine straatjes te lopen, van het uitzicht te genieten en een hapje te eten. Je moet absoluut een keer eten in Oia, bij 1 van de vele restaurants met uitzicht op de zee.

Ik heb nog veel meer foto’s gemaakt natuurlijk, maar de Wi-Fi verbinding is weer heel slecht en dus houden jullie die van me tegoed in de volgende photo diary.

DSC_0131 DSC_0114 DSC_0188 DSC_0142 DSC_0126 DSC_0206

© 2014, Esmee Helder.