BEAUTY HAUL – DIPTYQUE, MOLECULE & KRUIDVAT

beauty haul 1 Een nieuwe baan waarbij je 5 dagen per week tussen de mooiste cosmetica merken staat, zorgt er voor dat je regelmatig met een nieuwe aankoop thuis komt. Ach, ik kan het mezelf bijna niet kwalijk nemen (mijn bankrekening denkt daar overigens anders over) en het is ook een perfect excuus voor een nieuwe beauty haul! 

beauty haul 2 Goed, obsessie numero uno: deze handcreme van Susanne Kaufmann. Suzanne Kaufmann is een prachtig merk, dat voornamelijk bekend staat om de fijne badolie. De Hand Lotion is een vrij onbekend product, wat eigenlijk doodzonde is: hij is écht heel erg fijn. Niet alleen omdat hij heel verzorgend is en perfect is je tas past, maar vooral omdat hij naar banaan ruikt. I kid you not. Dit moet je hebben, dit moet iedereen hebben. Ik heb al minimaal 3 vriendinnen in gedachten aan wie ik dit cadeau móet doen.

beauty haul 3 Ik bel dol op mooie, unieke geuren. Mooi is Molecule 01 van Escentric Molecules zeker, uniek iets minder. Natuurlijk is het een heel bijzondere geur, maar zo ondertussen ook de signature geur van half Amsterdam. Maar dat is eigenlijk ook geen wonder, want hij is zó heerlijk verslavend. Te combineren met heel veel verschillende geuren, onder andere met Soleil Blanc van Tom Ford.

beauty haul 5 Nog een geur: Eau de Lavande van Diptyque. Heel anders, maar ontzettend bijzonder. Eau de Lavande is een behoorlijk aromatische lavendel geur, die me doet denken aan een zonnige zomerochtend. Als ik Eau de Lavende ruik brengt het me weer helemaal terug naar mijn jeugd, toen ik het nooit kon laten om met mijn handen door onze lavendel struik te gaan. It’s freaking good, en daarnaast ook een heerlijke geur om voor het slapen gaan op je kussen te sprayen.

beauty haul 4 De collectie van Diptyque ken ik behoorlijk goed, maar de skincare lijn heb ik nog niet uitgebreid ontdekt. Na een korte kennismaking ging ik voor het Infused Facial Water, een toner die ruikt naar rozen. Ik gebruik hem nog maar kort en kan nog niet veel zeggen over de effecten, maar hij voelt en ruikt in ieder geval geweldig.

beauty haul 8 Hij kwam eerder al voorbij: De Trente Quatre kaars van Diptyque (review). Niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens een geweldige geur.

Valt het al op dat ik gek ben op Diptyque?

beauty haul 6 Ik heb ooit wimperserums van M2 Beauté en Revitalash gebruikt, mét resultaat. Echter zorgde het hoge prijskaartje er voor dat ik geen nieuw wimperserum kocht, hoe mooi ik het resultaat destijds ook vond. Enter Super Lash van Kruidvat, een wimperserum van slechts 10 euro. Ik moet ‘m weer even in mijn routine zien te krijgen, maar ik ben nieuwsgierig.

beauty haul 7 Dat waren mijn aankopen van de laatste tijd! Ik ben alleen vergeten nog een aparte foto te maken van mijn Byredo hairsprays, die je hier en daar een beetje ziet op de foto’s. Maar daar kun je natuurlijk ook iets over terug lezen in deze review!

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Mariel says

    Wil je een revieuw schrijven over het wimperserum? De rest van de producten zijn prachtig!