BEAUTY HAUL – LAURA MERCIER & MEER

beauty haul 7 Eerder deze maand schreef ik al over het effect dat mijn vakanties op mijn shop-gedrag hebben; ik wil álles. Shampoo’s, conditioners, bodylotions; álles. Goed, nu heb ik geshopt, maar ik heb me gelukkig redelijk in weten te houden. Toch deel ik vandaag mijn nieuwe aankoopjes met jullie! 

beauty haul 2 Allereerst mijn nieuwe, grote liefde. Ik ben dol op nude lipgloss, maar het is nog best lastig de goede tint met de juiste dekking en een goede formule te vinden. Enter Bronzed, een kleur uit de zomer collectie van Laura Mercier. Lang over getwijfeld (want: heb ik al niet genoeg lipgloss), maar nog net verkocht voor ‘ie uitverkocht was. Absoluut geen spijt van, want hij is prachtig.

beauty haul 5 Mijn foundations zijn allemaal op, of hebben de verkeerde kleur. Ik was dus opzoek naar iets nieuws, het liefst met een subtiele dekking. Ik hoorde veel goede verhalen over de Tinted Moisturizer van Laura Mercier, en dus besloot ik die eens uit te proberen.

beauty haul 7 En om die basis af te maken: een poeder van Laura Mercier in de kleur ’2′. Deze Candlelight Glow poeders lijken een beetje op de poeders van Hourglass, maar de textuur is net iets fijner. De Ambient Lightning poeders vond ik teveel op mijn gezicht blijven liggen, hier heb ik dat iets minder bij. So far, so good! 

beauty haul 3 Geen aankoop, maar een cadeautje: een mini van de Radiance Foundation Primer. Mijn favoriet, dus hier ben ik heel blij mee. Fijn voor op vakantie!

beauty haul 4 Ik twijfelde over welke douchegel ik mee zou moeten nemen naar Griekenland, tot ik langs de Yves Rocher winkel liep en dacht: ”Monoi de Tahiti, natuurlijk!”. Heerlijk zomers én heel erg cheap.

beauty haul 6 Mijn collega’s zijn laaiend enthousiast over de Sunray olie van Ray Simons, een olie waarmee je super snel bruin wordt. Nu ben ik van plan om behoorlijk (lees: extreem) bruin te worden op Zakynthos, en dus ga ik deze olie uitgebreid testen.

Dat waren mijn nieuwe aankopen! Ik hoor natuurlijk super graag waar jullie een uitgebreidere review van willen zien. Sowieso deel ik tijdens of na mijn vakantie ook nog even de inhoud van mijn toilettas in een apart artikel.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Marlien says

    Hoor graag wat je van de tinted moisturizer vindt, bem er erg benieuwd naar

  2. says

    Die olie klinkt goed! Missie extreem bruin worden is bij mij gefaald deze zomer, maar wie weet volgende zomer haha. Mooie producten heb je verder geshopt én Monoi de Tahiti blijft ALTIJD goed!