BEAUTY WISHLIST AUGUSTUS

beauty wishlist augustus 2 Ik weet niet wat het is, maar zodra ik een vakantie heb geboekt, groeit mijn beauty-wishlist met zo’n vijf items per dag. Goed, ik ga dan maar 8 dagen naar Griekenland, maar ineens is echt álles ‘heel handig voor op vakantie’; van shampoo’s in een reisformaat tot een roll-on eau de parfum en van een SPF voor het gezicht tot een olie die m’n haar beschermt met dat warme weer. Hoe dan ook, genoeg om aan jullie te laten zien, dus. 

DR SEBAGH DEEP EXFOLIATING MASK - €80,00
Dit masker is dan weer niet heel handig om in de zon te gebruiken, want Dr Sebagh’s Deep Exfoliating Mask werkt als een behoorlijk krachtige peeling. Ik heb een sample hier van gehad en kreeg er echt een stralende huid van. Behoorlijk bedrag voor een masker, maar ik denk er toch sterk aan om hem aan te schaffen.

KIEHL’S AMINO ACID SHAMPOO - €9,50
Ik wil dus nog graag een kleine shampoo en conditioner mee op vakantie, en kwam zo terecht bij de Amino Acid lijn van Kiehl’s. Deze shampoo en conditioner bevatten kokos, en laat ik daar nu net dol op zijn (zeker in de zomer).

LE LABO SANTAL 33 SHOWER GEL - €44,00
Excuus voor de onlogische volgorde, maar als jullie later in dit artikel over mijn liefde voor Santal 33 lezen, begrijpen jullie direct waarom de bijpassende showergel ook op mijn wishlist staat. Héél, héél lekker.

NARS LUMINOUS FOUNDATION - €42,00
In september komt NARS eindelijk (weer) naar Nederland, en ik ben bang dat dat ten koste zal gaan van mijn spaarrekening. Nu heb ik sowieso een nieuwe foundation nodig (want: zomerkleurtje) en ik denk die wel te kunnen vinden in de Luminous Foundation van NARS.

DIPTYQUE BAIES CANDLE - €48,00
Baies is de best verkochte kaars van Diptyque, maar was eigenlijk nooit echt mijn favoriet. Maar nu ik hem vaker ruik, begin ik langzamerhand verliefd te worden op de geur. Perfect voor deze tijd van het jaar!

beauty wishlist augustus BYREDO GYPSY WATER HAIR PERFUME - €44,00
Byredo’s Hair Perfume in Blanche zit standaard in mijn tas. Voor de vakantie wil ik graag Gypsy Water meenemen, een heerlijke citrus geur. Ik twijfel nog tussen de parfum olie of de Hair Perfume, beide zijn heerlijk en fijn om mee te reizen op reis.

CHRISTOPHE ROBIN HUILE A LA LAVANDE - €34,00
Een grappig product, deze olie van Christophe Robin; het is een dikke creme, die langzamerhand veranderd in een olie-textuur wanneer je ‘m verwarmt tussen je handen. Deze olie heeft een verzorgende werking, en ruikt daarnaast heerlijk naar lavendel.

LE LABO SANTAL 33 50 ML - €148,00
Santal 33 is een klassieker als het gaat om niche geuren. Ik was er nooit zo’n fan van, vond ‘m eigenlijk veel te kruidig. Tot ik een keer een sample kreeg en hem zelf droeg; ik begrijp nu helemaal waarom dit zo’n hit is.

COOLA FACE SPF 30 CUCUMBER - €35,00
Ik heb nog een nieuwe anti-zonnebrand voor mijn gezicht nodig en denk dat ik ga voor Coola’s Face SPF ga. Nu ben ik niet zo dol op komkommer geuren, maar deze SPF schijnt heel zacht te zijn voor je huid. Ik krijg van veel anti-zonnebrand snel last van pukkeltjes, dus ik ben heel erg benieuwd naar deze.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Anna says

    Ah ik mis de artikelen en je wekelijkse photo updates echt! Ik volg je al heel lang (lurker aangezien ik geen eigen site heb en er ook geen baat bij heb om comments achter te laten). Hopen dat je binnenkort wat actiever wordt.

  2. says

    Zeer luxe producten en niets is zo wonderbaarlijk dat dit lijstje groeit als men op holiday gaat en de nodige voorbereidingen gaat treffen…..

    Xoxo