BIGGER IS BETTER MET CHLOÉ (+ WINACTIE!)

chloe-1 September is dé maand dat parfumhuizen hun nieuwe geuren lanceren. Zo vertelde ik jullie eerder al over de nieuwe Chanel l’Eau, en vandaag is het de beurt aan wéér een nieuwe lancering (of eigenlijk twee!). Misschien een beetje een overload, maar omdat Chloé ontzettend veel fans heeft, wil ik jullie hun laatste nieuws absoluut niet onthouden. 

chloe-6 Allereerst goed nieuws over de all time favorite van menig (jonge)vrouw: de Chloé signature geur. Want gaat jouw flacon ook altijd zo snel op? Chloé heeft daar een oplossing voor: de Signature Chloé geuren -zowel de eau de toilette (€125,00) als de eau de parfum (€140,00)- komen vanaf nu ook in een 125 ml. Je vindt deze enorme flacons exclusief bij Ici Paris XL.

Zelf ontving ik de eau de parfum. Een geur die ik al langer ken; het is een moderne klassieker. Zacht, poederig en ontzettend vrouwelijk.

TOPNOTEN | pioenroos, fresia, lychee
HARTNOTEN | roos, lelietjes-van-dalen, magnolia
BASISNOTEN | amber, cederhout

chloe-4 But wait -there’s more. De Chloé lijn is vanaf begin deze maand uitgebreid met een nieuwe geur: Chloé Fleur de Parfum (30 ml – €58,89 en 50 ml – €82,22). Met Fleur de Parfum legt Chloé de nadruk op het hart van de bloem, en voegt daar ondertussen wat fruitige noten aan toe. Denk bijvoorbeeld aan framboos voor een tikkeltje frisheid en kersenbloesem in het hart voor de zachtheid die zo typisch is voor Chloé.

TOPNOTEN | verbana
HARTNOTEN | roos, kersenbloessem
BASISNOTEN | rijst

chloe-5 Twee nieuwe geuren dus in mijn collectie. Of.. nee, ik ga ze weggeven! Twee lanceringen van één merk, dat vraagt om een winactie. Ik heb de geuren alleen gefotografeerd en gesprayd om te testen, maar hierna wil ik er graag twee van jullie blij mee maken. Wat je moet doen? Laat een comment achter (zorg dat je e-mailadres in het bijbehorende vakje klopt!) met welke geur je voorkeur heeft. 30 September neem ik contact op met de twee winnaressen. Good luck!

Je kunt mij natuurlijk ook volgen op Bloglovin‘, Instagram en Facebook!

© 2016, Esmee Helder.

Comments

 1. Esmeralda says

  Hoi! Wat een leuke actie, ik hoop stiekem dat ik nog op tijd ben hihi. Ik denk dat de Chloe Signature het beste bij mij past.

  Groetjes!

 2. says

  Ah die signature geur heb ik altijd al eens willen kopen maar het is er nooit van gekomen. Dit zou het perfecte verjaardagscadeau zijn.. Keeping my fingers crossed !!

  Liefs Mariska

 3. Annick says

  Wat een waanzinnige win actie! Chloe signature vind ik een heerlijke geur, daar maak ik graag kans op.

 4. Sharon says

  Ik ben gek op Love, Chloe en ook deze geuren van Chloe lijken me heerlijk! Ik zou heel graag Signature uit willen proberen :)

 5. says

  Wat geweldig dat je ze zomaar weggeeft! Ik heb nog nooit een geur van Chloë geprobeerd, maar de Chloé signature klinkt geweldig! Ik doe heel graag mee. x

 6. Chantalle says

  Ik ben zo benieuwd na deze geuren! De flacons alleen al zijn echt prachtig. Ik doe heel graag mee aan je winactie. Ik ga voor de parfum; fleur de parfum. Na je review denk ik dat ik dit geurtje t lekkerste zal vinden!

 7. Marije says

  Ik heb nog nooit een geur van Chloe gehad maar de Chloé Signature lijkt mij echt heerlijk! Hun geuren ruiken in de parfumerie sowieso heerlijk.

 8. Nina says

  Wat een toffe actie! Ik heb hele goede herinneringen aan de Chloe signature en daarom ben ik nu wel erg benieuwd geworden naar de Fleur variant! Lijkt me tof om daar dan weer nieuwe herinneringen mee te maken :)

 9. maaike says

  Leuk, ik doe mee! Mijn voorkeur gaat uit naar de 2e geur, Chloe Fleur!

 10. S says

  Er doen een hele hoop mensen mee zie ik al, en groot gelijk geef ik ze maar ik ga toch maar een gokje wagen! Een tijd geleden heb ik leuk zilveren dienblad gekocht om al mijn geuren leuk op te zetten. Moet zeggen, het staat erg leuk op m’n kastje, het enige probleem is alleen dat er allemaal geuren opstaan waar ik een beetje spijt van heb. Het zijn voornamelijke goedkope en marktgeurtjes, gewoon omdat ik er nooit zoveel geld aan uit kon geven. Nu mijn dienblad daar zo leuk staat en ik laatst de Missonni geur heb gekocht en hier zo enorm blij mee ben heb ik als ‘goals’ voor mezelf gesteld het dienblad te vullen met mooie, lekkere en kwalitatieve geuren. De chloe signature geur heb ik al vaker in mijn handen gehad maar toch twijfel ik iedere keer door de prijs. Nu ik mezelf toch heb voorgenomen om mezelf hier mee te verblijden zou dit geurtje een héél mooi begin zijn! Uiteraard maak ik een foto zodra deze dan staat :-) .

 11. says

  Oeh, ik heb nog nooit een geur van Chloé gehad, terwijl ik ze altijd wel lekker vind wanneer ik in de Douglas sta! De tweede geur, met roos en kersenbloesem als hartnoten lijkt me HEERLIJK! Daarom doe ik graag mee met de winactie :)

 12. leanne says

  Oh my! Ik ben sinds kort bezig met het uitbreiden (lees: überhaupt starten, ik heb maar 2 geurtjes) van mijn parfum-collectie. Ben nu een beetje aan het ontdekken wat ik lekker vind en heb de signature Chloé geur onlangs ontdekt. And I need it. Helaas heb ik er telkens het geld niet voor, dus nu winnen zou echt ideaal zijn! x

 13. Irene says

  Wat een leuke win actie! Ik ben hard toe aan een nieuwe signature parfum en zou dan ook graag die geur van Chloé willen winnen.

 14. Romy says

  Wauw, geweldig! Ik heb thuis de Signature staan en vind ‘m heerlijk. Ik ben erg benieuwd naar de Fleur! Dat zou een prachtige aanwinst op mijn kastje zijn en – bovenal – op mijn huid! :-)

 15. Els says

  Ik ga voor de de Signature Chloé, dit omdat ik in een hele negatieve verandering zit dat ik heel snel wil omzetten in iets heel erg positiefs. Deze geur kan mij daarbij waarschijnlijk helpen weer een beetje blij te worden.

 16. Isabeau says

  Ik heb zelf de chloé signature geur en chloé love story. Beide vind ik echt heerlijk! Maar ik wil zeker ook eens de nieuwe parfum proberen. Daarom zou ik zeer blij zijn met de fleur de parfum!

 17. Mithras says

  Oh ze lijken mij allebij superlekker. Chloe is ook een van mijn favoriete merken, maar als ik moet kiezen zou ik toch voor de signature geur gaan x

 18. Melissa says

  Ik hou van Chloe parfums! Mijn voorkeur gaat toch echt uit naar Chloe Signature.

 19. Sabrina says

  Wauw! Ik doe graag mee voor de klassieker. Die heb ik in een ver verleden samen met mijn moeder gebruikt. Heerlijk! Maar de andere lijkt me ook zalig

 20. Fey says

  Oeeh ik ben benieuwd naar de Chloe eau de toilette!
  Ik hou van de geurtjes van Chloe altijd zo fris en bloemig!

 21. Susan says

  Hoewel ik de Chloé Fleur de Parfum heerlijk vind, lijkt me de Chloé Signature parfum wel heel erg lekker voor de winter. De Signature zou ik dus heel graag willen! Leuk als vervroegd verjaardagscadeautje :)

 22. Loes Wolters says

  Net terug van vakantie, toch maar mee doen aan deze winactie. Het kan nooit kwaad natuurlijk.
  Mijn voorkeur gaat voor Chloe Fleur de Parfum!

 23. says

  Jeetje wat doen er veel mensen mee! Ik zou héél graag de nieuwe variant willen proberen. Ik ben werkelijk verzot op signature en ben heel benieuwd naar Fleur. Mijn duimen draaien overuren tot 30 september!

 24. Kerkhofs says

  Ik heb nog nooit een Chloé geurtje gekocht, maar na deze review wil ik het eigenlijk super graag proberen. De Chloé Fleur de Parfum draagt mijn voorkeur.

 25. Jisca says

  Wauw Chloé geuren zijn zo luxe! Ik zou graag een kans wagen voor de Chloé Signature. Ik heb zelf de roos variant die ook heerlijk is. Staat te pronken op mijn nachtkastje. Poederige geuren vind ik vaak lekker en ik heb de Signature geur al vaak geroken bij Douglas, maar nooit aangeschaft omdat een grote fles toch een behoorlijke uitgave is. Ik zou hem dus heel graag willen winnen.

 26. Fiz says

  Chloe is zo’n fijne parfumlijn. Ze zien en ruiken altijd zo lekker, ik ben nog niet bekend met Chloé Fleur de Parfum. Dus daar zou mijn voorkeur naar uit gaan :D

 27. Emma says

  Hele leuke winactie! Ik zou graag mee doen voor Chloé Fleur de Parfum.

 28. Chantal says

  Wat super lief van jou dat je de geuren weggeeft! :) Als liefhebster van Chloé zou ik graag de Chloe Fleur de Parfum willen winnen.

 29. Rosalie says

  Ooohh wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor de Chloé signature parfum.

 30. ilsiee prins says

  Woehoeee, dat is zeker goed nieuws! En wat super dat je ze weggeeft aan de lezers van je blog.. Ik maak dolgraag een kansje, ben zelf erg benieuwd naar de Chloé Fleur de Parfum …
  Groetje van Ilsiee

 31. Lise says

  Heeee! Ik zou heel graag de Chloé signature geur willen winnen! Heel leuk dat je het weggeeft! xx lise

 32. Maud says

  Ik vind de Signature een heerlijke vrouwelijke geur. Ik doe graag mee!

 33. Kirsten says

  Hmm… Chloé is echt een heerlijke bekende geur.
  Je herkent het direct als er iemand langsloopt met Chloé op.
  Ik doe ook heel graag mee, want ondanks dat je niet de enige bent is het toch best wel een geur die niet iedereen heeft. Toch vindt iedereen het een heerlijk parfum ;)

  Zowel de originele als de fleur variant klinken (of ruiken?) heerlijk in de oren!

 34. Mel says

  Hmm wat een super winactie zo begin van mijn schooljaar, Chloé Fleur de Parfum, zou ik kiezen als ik win, hoop dat ie net zo zacht is Loves

 35. Juliette says

  Ik doe graag mee voor de signature eau de parfum :D Lijkt me een heerlijk geurtje! Prachtige verpakking trouwens ook.

 36. Amber says

  Oeh!! Ik doe heel graag mee voor de Chloé signature geur. Ik draag de geur zelf al jaren en het zou wel echt enorm welkom zijn om zo’n mooie, grote flacon te winnen! :D Fingers crossed!

 37. Ilse says

  Wat een leuke winactie!! Ik zou heel graag de nieuwe geur Chloé Fleur de parfum willen winnen, ik hou heel erg van frisse en zachte geuren en ben echt fan van de geuren van Chloé! X

 38. says

  Wauw, wat een winactie! De flacons zijn prachtig! Zelf heb ik Chloe Signature nog nooit geroken, maar hopelijk komt daar snel verandering in. ;)

 39. says

  Oooh ik hou van chloe parfums! ben al jaren fan van de klassieke chloe geur en zou deze dan ook graag willen winnen! ik ben jarig vandaag dit zou het perfecte verjaardagscadeau zijn:D

 40. Susan says

  oeeh, leuke winactie! Ik ken deze beide geuren nog niet van Chloe, maar heb al wel See by Chloe in huis en die is heerlijk :) ! Zou graag kans maken op de signature parfum, ben zo benieuwd waar iedereen al jaren lyrisch over is!

 41. Nicole says

  Ik zou enorm graag de Chloe Fleur parfum proberen. Lijkt me een geur die goed bij mij als persoon past!

  Liefs Nicole

 42. Rianne says

  Ik zou heel graag kans willen maken op de eau de parfum. Chloé geuren zijn zó goed. Ondanks de grote flacon wil ik ‘m graag meenemen op vakantie. Een nieuwe geur passend bij nieuwe vakantieherinneringen.
  Hele gave winactie!

 43. Seyda says

  Ik doe heel graag mee voor de Chloé Fleur de Parfum . Dit spreekt mij het meest aan omdat het bloemig/fruitig is. Ik was altijd benieuwd naar de geurtjes van Chloé. Misschien is dit een kans om het uit te proberen!

 44. Annejet says

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor de Chloé Signature geur!

 45. Trang says

  Ik doe graag mee, met deze gave giveaway! Ik ben erg benieuwd naar de chloe Fleur de parfum! Nu duimen maar

 46. Robin says

  Wat lief dat je de geuren weg gaat geven. Mijn voorkeur gaat uit naar de eau de parfum. Door mijn zwangerschap ruik ik nog beter en vind ik sommige van mijn eigen geuren niet lekker meer. Nu had ik deze laatst geroken en was ik meteen verliefd. Alleen de prijs hield me een beetje tegen dus deze winactie komt als geroepen. Nu duimen :) . Xxx

 47. Nynke says

  Leuk zeg dat je deze winactie mag doen/je de keuze maakt het weg te geven! Ik ding maar al te graag mee voor de signature parfum!

 48. Vanessa says

  Hoi Hoi! Mij lijkt de Fleur de parfum ook heerlijk om te ontdekken :-) Ik waag me dus ook aan jouw actie! ;-)

 49. Banu says

  Oeh de Chloé eau de parfum geur vind ik heerlijk en heb ik al een aantal keer geprobeerd in de parfumerie. Ik zou deze geur heel graag willen winnen!

 50. Silvia says

  Oe, leuke actie! De Chloé signature geur lijkt mij echt geweldig om in mijn parfumcollectie te hebben. Prachtig flesje en heerlijke geur.

 51. Bianca van Weelden says

  Chloe Fleur lijkt me een mooie geur. De signature geur heb ik al. Favoriet blijft Elie Saab… Vandaar dat ik niet zo snel nog een geur erbij zou kopen. Deze winactie komt dus als geroepen!

 52. Puck Christine says

  Ik vind dit een hele lastige keuze haha (wat een dilemma). Chloe signature is namelijk al jaren echt míjn geur (en door m’n vriendinnen de Puck-geur genoemd) . Ik weet nog dat ik de geur had gespoten op een papiertje en daar heb ik dagen aan geroken. Ik vond dit zooooo’n lekkere geur. Uiteindelijk heb ik hem toen voor kerst gekregen en inmiddels is traditie dat ik de geur elk jaar met kerst krijg. Ik wilde eigenlijk nu gaan vertellen dat ik het anderzijds ook weer leuk vind om een andere versie van de geur te proberen. Maar leuke illusie Puck, nu ik dit verhaal hierboven heb getypt denk ik, tja Chloe signature blijft mijn geur en daar kan geen enkele andere (versie) geur aan toppen. Dus… Ik zou heel graag de Chloe signature big big big size in ontvangst nemen. De kleinere verpakkingen gaan zo verdacht snel op…

 53. Grete Karina says

  Chloé Fleur de Parfum lijkt me heerlijk en die probeer ik graag eens! Ik ben dol op framboos en kersenbloesem, dus ik heb het gevoel dat het echt een geurtje voor mij is.

 54. Myrthe says

  Mij lijkt de signature geur het fijnste, die zou ik graag eens proberen (en het flesje staat zo mooi in mn badkamer hihi)

 55. Joan says

  Signature Chloé! Een fijne klassieker, alleen helaas ver uit mn huidige budget. Je zou me er ontzettend blij mee maken!

 56. Sem says

  Hii!

  Ik gebruik eigenlijk altijd hetzelfde luchtje ( Coco Chanel mademoisselle ). Na dat ik jou blog gelezen heb, is het dus echt tijd om een nieuw luchtje te gebruiken !

  Liefs,

  Sem

 57. Fran says

  Chloé Fleur spreekt me ontzettend aan! De manier waarop je de geur omschrijft laat mij denken dat deze geur heel ”lief” is. Ik ding dus graag mee voor deze geur!

 58. says

  De actie komt eigenlijk wel een beetje als geroepen. Mijn voorkeur gaat uit naar het luchtje met een wat diepere en intensere geurnoot. Ik merk dat ik daar steeds op terugval en dat mijn huid daar het best op reageert. Zelf heb ik nog Love, Chloe (ik weet niet of dit de naam van het luchtje zelf is haha) liggen , maar ik moet wel erg veel geluk hebben mocht ik daar nog twee dagen mee vooruit komen. WAT GAAN DIE FLESSEN HARD BIJ MIJ!!!!!!!

 59. Isabella says

  Mijn favoriet is de Love, Chloe . De klassieker eau de parfum zou ik graag winnen. Super lekker!! xxxx

 60. Nicole says

  de chloé signature parfum is al jaren mijn favoriete geur. Op dit moment heb ik chloé lovestory, maar die wint het zeker niet van de signature geur. Helaas is lovestory bijna op, dus een nieuwe chloé signature zou ik geweldig vinden! Helemaal zo’n grote flacon, hoe fijn is dat?!

 61. Femke says

  Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe geur, Fleur de Parfum! Ik doe graag mee aan de winactie.

  Complimenten voor de mooie foto’s btw!

 62. Judith says

  Wat leuk! Geen voorkeur, lijken me allebei heerlijk en kan wel een nieuw luchtje gebruiken ;)

 63. Mariel says

  Chloe Fleur klinkt echt heerlijk en met rijst als basisnoot maakt me dit erg nieuwsgierig. De originele chloe vind ik erg lekker ruiken maar heb ik nog nooit zelf gehad omdat veel meiden deze als signatuurgeur gebruiken. Deze geur is wellicht net wat origineler.

 64. Isa says

  Wat een fijne winactie! Wil graag mee doen, ik ken ze beide niet heb geen voorkeur.

 65. Marit says

  chloe eu de parfum is al vanaf mijn 15e (ben nu 24) mijn signature geur. Mijn vriendinnen en familie herkennen me al aan hoe ik ruik! Ik kan geen dag zonder Chloe en voel me ” niet af” zonder! Ik zou heel erg graag de grote versie van Chloe eu de parfum winnen, zo zit ik geen moment zonder
  Liefs, Marit

 66. Laura says

  Oh Chloe, sinds mijn Chloe signature bijna op is weet ik pas hoe fijn ik deze geur vind. Vorige week heb ik de nieuwe geur even getest en ook deze vind ik heerlijk! Een stuk bloemiger. Het enige nadeel is dat een nieuw flesje zo ongeveer weer een rib uit je lijf is dus jouw winactie komt als geroepen, de Chloe signature is m’n eerste favoriet dus ik ga dan ook graag voor deze!

 67. Susanne says

  Wat een leuke actie! Heel tof dat je dit doet. Zelf heb ik nog geen Chloé geur in mijn collectie (arme student hier…) maar elke keer als een vriendin van me hem draagt neem ik me voor om ervoor te gaan sparen, haha. Voor mij dus de originele!

 68. Lara Marlinde says

  Alle geuren van Chloe vind ik heerlijk! De nieuwste geur heb ik nog niet geroken maar daar ben ik wel ontzettend benieuwd naar. Daarom zou ik graag meedoen voor de nieuwste geur Fleur :)

 69. Chantal says

  Ik doe graag mee voor Chloe Signature, mijn ultieme signature scent!

 70. ragna los says

  Ik ben dol op chloe signsturen. Hij is mijn meest gedragen geur. En ik ben eind deze maand jarig. Dus het zou een geweldig verjaardagscadeau zijn.

 71. SuQin says

  Ik ga voor de Chloe Signature, al jaren draag ik allerlei verschillende geuren maar ben eigenlijk opzoek naar een Signature Scent. Alsof het meant to be is.

 72. Maaike says

  Oeh wat een fijne winactie is dit zeg!

  Ik doe heel graag mee voor de signature geur :) ik draag hem zelf geregeld, maar mijn kleine 30 ml is bijna op :( zo’n grote flacon zou daarom een hele welkome verrassing zijn!!

  Liefs, Maaike

 73. Nicole says

  Ik ben heel benieuwd naar de Fleur de parfum. Ik vind de originele heerlijk en deze heb ik ook al in mijn stash, dus zou deze graag uitbreiden met de Fleur de parfum. Super handig trouwens die grote flessen en ook nog eens fijner voor de portemonnee!

 74. Felicia says

  Ik doe mee voor de klassieker! Een vriendinnetje van mij is binnenkort jarig en kan wel een oppepper gebruiken :)

 75. Gesina says

  Chloé Fleur de Parfum zou ik het liefst willen dragen dit najaar. Sinds mijn 15e droeg ik al hetzelfde parfum maar sinds mijn 21e past deze geur niet meer bij mij…. Ik sjoemel nu een jaar met verschillende parfums maar dankzij jouw omschrijving van Fleur de Parfum denk ik dat ik ‘m sowieso ga uitproberen!

 76. Laura says

  Ik doe heel graag mee voor Chloé Fleur de Parfum! Ik krijg bijna van alle geuren hoofdpijn, behalve van de geuren van Chloé omdat ze vaak zo zacht zijn. De signature- geur van Chloé (met bijbehorende verroeste flacon haha) draag ik bijna elke dag dus ik ben ontzettend benieuwd naar de nieuwe geur! Liefs

 77. Manyeu says

  De Fleur de Parfum lijkt me heerlijk! Volg je al een hele tijd, kwam in me tienerjaren een keer je fashion-fever blog tegen! Zo knap dat je het zoo lang volhoudt!

 78. Sophie says

  Hi esmee! Ik doe graag mee voor de Chloé Fleur de Parfum. Ik kijk nu al uit naar je weekly diary! Liefs

 79. says

  Ik doe ook mee, leuke winactie! Het liefst zou ik de Chloe signature geur winnen, lijkt me fijn zo een poederige en vrouwelijke geur.

 80. Gwendolyn says

  Ik wil graag mee doen voor Chloé Fleur de Parfum, leuke actie!

 81. says

  ooh de signature is mijn favoriet!! ik doe zeker mee! ik ben verliefd op chloe, dus ik kan altijd proberen een te winnen ;)

 82. Olga says

  Ze lijken me allebei heerlijk, maar vooral Chloé Signature lijkt me goed bij mij passen, ik hou van een elegante en vrouwelijke geur die ik zowel in m’n vrije tijd als naar m’n werk kan dragen. Plus, ik ben dol op cederhout in de basisnoot!
  Het lijkt me zo leuk om te winnen, ik ben pas recentelijk begonnen vaak parfum te dragen en ik vind het heel leuk om nieuwe geuren te leren kennen. De parfums van Chloé passen sowieso in mijn straatje.

 83. says

  Wauw, prachtige flacons!
  Ik ben zo benieuwd naar de poederige geur omdat ik erg veel hou van een mix van diverse bloemen….
  Maar ook een houtachtige mix.
  Maar mij maakt het helemaal niets uit.

  Xoxo