BURBERRY SILK AND BLOOM PALETTE

burberry 4 Vorige week kreeg ik een pakketje op de mat, met daar in de nieuwste blush van Burberry: het Silk and Bloom Blush Palette. Dit palette maakt deel uit van de nieuwe Antique Nudes collectie, vol met mooie, neutrale tinten. Ik testte de blush uit, en vertel jullie vandaag of ‘ie net zo mooi is als hij er op het eerste oog uit ziet. 

burberry 3 Het Silk and Bloom Blush Palette heet dus een palette, maar eigenlijk is het gewoon een blush. Of, nouja.. ‘gewoon’; de blush bevat twee tinten, die samen gevoegd zijn in een prachtig patroon. Volgens mij moet het een honingraat voor stellen met kleine bloemtjes er in? Hoe dan ook: prachtig.

Verder komt de blush in hetzelfde donkergrijze, geruite doosje dat zo typisch is voor Burberry. De verpakking is zoals altijd beige, maar dan wel met een kartonnen hoesje er om heen, waar de Silk and Bloom-print op terug komt.

DSC_0665 Mijn swatch van de Silk and Bloom blush. Hij glanst behoorlijk, en is dus heel anders dan de matte blushes die ik normaal gesproken draag. Ergens doet ‘ie me denken aan MAC’s Mineralized Skin Finish in Blonde, waar ik een aantal jaren gleden helemaal dol op was.

Tegenwoordig draag ik dus vrijwel nooit meer een blush met zo’n finish, maar toch vind ik de Silk and Bloom blush wel interessant.

hourglass nude 6 De blush op mijn wangen! Op de foto zie je het niet zo duidelijk, maar zeker in het zonlicht zie je dat mijn wangen best wel glanzen. Maar wel op een mooie manier; ik vind het niet té opvallend, zeker niet als ik mijn kwast even goed aftik voor ik de blush aanbreng.

De kleur is koel en bijzonder. Niet perse een universele kleur, maar wanneer je houdt van koelere tinten dan is het zeker de moeite waard om eens naar deze blush te kijken. Want naast dat de kleur en finish bijzonder zijn, is de houdbaarheid ook goed; hij blijft zonder problemen ene hele werkdag zitten.

OVERIGE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT
Guerlain | Lingerie de Peau Concealer in 2 (review)
Guerlain | Lingerie de Peau Foundation in 03N (review)
MAC | Bronzing Powder in Matte Bronze

Make Up For Ever | Aqua Brow in 25 (review)
Guerlain | Cils d’Enfer Mascara
Chanel | Empreinte du Désert Palette

Hourglass | Nude Lip Crayon in 4 (review)

burberry 1 Ik heb nog niet veel producten van Burberry Beauty geprobeerd, maar over alles wat ik tot nu toe heb getest, ben ik erg tevreden. Het Silk and Bloom Blush Palette ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook erg prettig in gebruik. Als ik dan toch een puntje van kritiek moet hebben, is het dat de glans en koele kleur er voor zorgen dat dit product misschien niet voor iedereen weg is gelegd. Heb je echter een gave huid met een neutrale of roze ondertoon, dan is deze blush geweldig.

Burberry Silk and Bloom Blush Palette (€58,00) is verkrijgbaar via de webshop van Douglas.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. says

    Hij ziet er wel heel erg mooi uit zeg! Ik vind de swatch er wel donker uitzien maar op je wangen een stuk lichter. Staat je erg mooi.