BYREDO BLANCHE & MOJAVE GHOST HAIR PERFUME

byredo 1 Ik ben dol op de geuren van Byredo. Bal d’ Afrique (review) was al favoriet, maar recent heb ik ook de overige geuren ontdekt. Afgelopen week kocht ik twee nieuwe Byredo producten: de hair perfume van Blanche en Mojave Ghost. Vandaag vertel ik er iets meer over! 

byredo 2 Byredo’s haar parfums zijn een tijdje terug gelanceerd, in de populairste geuren van het merk. Deze parfums beschadigen het haar niet, maar geven wel een heerlijke geur.

Nu moet ik zeggen dat ik de haar parfums van Byredo in mijn haar spray, maar ook gewoon in mijn hals. De concentratie is lager en dus blijft de geur minder lang hangen dan bij een eau de parfum, maar de flacon is stevig en licht, waardoor ze geweldig zijn om mee te nemen in je tas. Eventueel zou je de haar parfum dus kunnen combineren met de eau de parfum, om de geur nog intenser te ervaren.

byredo 3 Ik koos voor twee geuren: de zachte, musky Mojave Ghost en de schone, zeepige Blanche. Vooral die laatste vind ik geweldig en draag ik de laatste dagen non stop. De geur is subtiel maar zeker goed waarneembaar, waardoor dit een perfecte optie is voor de dagen dat ik nét een iets zachtere geur wil dragen.

Goed, ik ben dus fan. De prijs-kwaliteit verhouding is wat mij betreft heel goed, en daarnaast zijn de geuren helemaal mijn ding. Volgende op het lijstje is Gypsy Water, een sophisticated citrus geur voor de zomer.

Byredo Mojave Ghost en Blance Hair Perfume (75 ml – 40,00 euro) is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. femke says

    Ik vind haar parfums altijd zo fijn, vind het echt een heerlijk fris gevoel geven. Zeker in de zomer, dan zijn gewone parfums mij vaak iets te zwaar.