DOOR BEAUTY BLOGGERS GEKOCHT TAG

DSC_0012 Vorige week zag ik bij Vera de ‘Door beautybloggers gekocht’-tag, een tag over -jawel- de producten die je door beautybloggers hebt gekocht. Ik kwam er al snel achter dat ik ook super veel items heb gekocht na aanleiding van een review of filmpje op het web. 

1. Door welke beautyblogger heb je het meest gekocht?
Door Christine van Temptalia, zonder twijfel. Haar blog is een soort make-up database en voordat ik iets koop, kijk ik vrijwel altijd even bij Christine hoe het product haar is bevallen. Vind ik iets mooi en heeft het product op Temptalia een A+ gekregen, dan koop ik het veel sneller.

2. Wat was het eerste product dat je door een beautyblogger kocht?
Ik heb eerlijk gezegd geen idee, ik denk dat het minerale oogschaduw was. Ik had talloze potjes, in alle kleuren van de wereld.

3. En het laatste?
Dat zal waarschijnlijk iets van de MAC x Osbournes collectie geweest zijn, door Temptalia. Het laatste product dat ik door een Nederlandse beauty blogger kocht, is MUFE’s Aqua Brow door Serena.

4. Wat was het duurste product dat je door een beautyblogger hebt gekocht?
Oei, dat is een lastige. Alle producten die ik koop zijn ongeveer van dezelfde prijs. Misschien de Chanel highlighter die ik ergens op een blog spotte en in Londen kocht? Al kan ik me niet meer herinneren op welke blog ik deze spotte..

DSC_0003

5. Ook wel eens een miskoop gedaan met een door een beautyblogger aangeraden product?
Ik doe nooit echt miskopen als het gaat om make-up, ik koop alleen producten die ik echt heel graag wil en vaak test ik alles van tevoren uitgebreid in de winkel. Mijn laatste ‘miskoop’ was een concealer palette van Catrice waar ik veel goeds over had gehoord, maar gelukkig was dat een goedkope aankoop.

6. Welk gehyped product heb ook jij in je stash?
NARS Albatross, YSL Touche Eclat, MAC Soft & Gentle, MAC Riri Woo.. Teveel, haha!

7. Over welk product zouden beautybloggers wat jou betreft wel wat enthousiaster mogen zijn/meer over mogen schrijven?
Eigenlijk mis ik heel veel merken: over nieuwe MAC collecties lees je in Nederland vrij weinig, en daarnaast mis ik mooie reviews van MAC Pro producten, NARS, Charlotte Tilbury, Giorgio Armani, Tom Ford, Chanel, Yves Saint Laurent.. Al is het natuurlijk heel lastig om veel reviews over luxe producten te schrijven, het is gewoon écht een hele dure hobby.

8. Wat is de beste aankoop die je door een beautyblogger hebt gedaan?
MUFE’s Aqua Brow, MAC Soft & Gentle, NARS Sheer Glow, Urban Decay Naked Basics en MAC Blanc Type.

© 2014, Esmee Helder.