FASHION HAUL: H&M, GUCCI, BALENCIAGA & MEER

haul 4 De afgelopen maanden heb ik heel leuke dingen geshopt, maar telkens te weinig om een complete haul aan te wijden. Na Londen, Parijs én wat fijne aankopen hier in Amsterdam, heb ik dan toch genoeg items verzameld om aan jullie te laten zien. 

haul 1 DVoor mijn verjaardag kocht ik deze top van Sandro in de sale. Hij heeft echt super mooie, geborduurde details. Ik droeg hem voor mijn verjaardag met een zwarte kanten BH er onder en een flared pantalon.

haul 2 In Amsterdam vond ik deze trui van H&M Trend, maar uiteindelijk kocht ik hem in Parijs. Ik vind het echt super tof, maar nu zit er al een vlek op het witte deel (natuurlijk!) en ik ben doodsbang om hem te wassen. Oei.

haul 4 Deze schoenen kocht ik al een hele tijd geleden, maar heb ik volgens mij nooit laten zien. Ze zijn van Balenciaga en ik kocht ze in de sale met een méga korting. Eigenlijk had ik ze op het oog in het knalroze, maar die waren helaas uitverkocht. Gelukkig is donkerblauw ook heel mooi, en misschien ook net iets fijner te combineren.

haul 3 En ik kocht ze ook in het rood! Een beetje overdreven misschien, maar ze zijn door de kleur wel echt heel anders en daarnaast is de hak ook een tikkie lager. En ach, voor 60(!!!) euro kon ik ze ook niet laten liggen..

haul 5 Bij ZARA kocht ik in de sale dit lakleren rokje voor een paar euro. Niet iets wat ik dagelijks draag, maar in de juiste combinatie vind ik het echt super leuk.

haul 9 Ik draag hem bijvoorbeeld met deze Chanel-achtige top, die ik ook voor een prikkie scoorde in de ZARA sale. Eigenlijk is deze top een beetje te tuttig voor mijn stijl, maar in combinatie met het rokje vind ik het dan jurk weer super leuk.

haul 7 Finally: ik kocht een Levi’s 501! Ik had er al vaker naar gekeken bij Episode en Marbles, maar ik pakte steeds de verkeerde maten en had dan geen zin om verder te zoeken.

haul 8 Bij Pull & Bear kocht ik iets anders wat ik al lang zocht: een simpele zwarte, gebreide trui. Hij was afgeprijsd naar 18 euro, dus echt een heel fijn koopje!

haul 6 En dan mijn grote trots.. gouden Gucci loafers! Ik had nog een behoorlijke cadeaubon én mijn personeelskorting op werk, dus ik heb ze voor een hele mooie prijs kunnen kopen. Ik twijfelde over een paar modellen en kleuren, maar uiteindelijk vond ik deze gewoon het allercoolst.

© 2017, Esmee Helder.

Comments