FASHION HAUL | SACHA, ZARA & ISABEL MARANT

haul 4 Goed, ‘minder shoppen’ was dan wel één van mijn goede voornemens voor 2017, maar de sale periode is misschien niet de juiste tijd daar mee te beginnen. Een paar weken geleden liet ik jullie al wat nieuwe aankoopjes zien (klik), en vandaag heb ik er weer een aantal om te delen. 

haul 1 Ik ben de laatste tijd dol op bijzondere oorbellen; hoe opvallender, hoe beter. Deze súper lange oorbellen vond ik bij Forever 21. Heel cheap, maar wel enorm mooi.

haul 2 In de ZARA sale vond ik dit roze jurkje. Ik denk dat ik deze volgende maand meeneem naar Parijs, hij lijkt me namelijk perfect om te dragen op m’n verjaardag.

haul 4 Super leuk: bij Sacha mocht ik een paar schoenen uitkiezen. Deze loafers had ik al een tijdje op het oog, dus de keus was heel snel gemaakt. Ik wilde al heel lang mooie loafers, dus ik ben hier súper blij mee!

haul 3 Bij ZARA vond ik ook deze prachtige, gele jumpsuit. Hij past helaas niet helemaal op de foto, maar deze zien jullie vast snel op social media voorbij komen. Voor twee tientjes vind ik dit echt een top aankoop!

haul 5 Deze laarsjes van ZARA had ik al eerder gepast. Ik vind ze super mooi, maar ik vond ze eigenlijk net iets te duur. Uiteindelijk kocht ik ze in de sale voor een fijnere prijs.

haul 6 Mijn laatste sale aankoop is deze pet van Isabel Marant Etoile. Ik heb deze al in het zwart, maar dit grijze exemplaar vond ik ook wel heel leuk. Gescoord met 70% korting!

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Susa says

    Leuke aankoopjes! Heel benieuwd naar een aanfoto van de jumpsuit, dus ik ga je Instagram even in de gaten houden, haha :)