FASHION HAUL – ZARA, SUBDUED & ISABEL MARANT

fashion-haul-6 Op mijn laatste fashion haul kreeg ik zo veel leuke reacties, dat ik heb besloten ook mijn nieuwe aankopen weer te delen! Ik heb de afgelopen tijd wat dingetjes geshopt die ik jullie vandaag ga laten zien. 

fashion-haul-1 Deze blouse kocht ik bij ZARA. Hij is heel licht zalmroze en heeft kleine, zwarte stipjes. Ik wilde even net iets meer kleur in mijn kast en vond deze echt super leuk!

fashion-haul-2 Dit schattige coltruitje kocht ik tijdens de pre-opening van Primark. Super leuk onder een leren jasje. Hij was er ook met luipaard print, en ik heb eigenlijk een beetje spijt dat ik die heb laten liggen.

fashion-haul-8 Ik ben dol op flared leggings, vooral die van Subdued. Ik heb er al een aantal, maar toen ik deze knalrode zag móest ik hem hebben. Ik combineer hem met een grijze hoodie, leren jasje en de sneakers die je later in deze haul ziet!

fashion-haul-3 Ik was al een tijdje opzoek naar een mooi, leren jasje. Helaas heb ik die niet kunnen vinden, maar ik kwam bij ZARA wel dit faux leather jasje tegen. Een echt leren staat nog steeds op mijn lijstje, maar tot die tijd vind ik deze ook heel leuk. Het model is wat langer, hij valt tot over m’n heupen.

fashion-haul-4 Deze enorme, gebreide trui kocht ik bij ZARA. Hij is enorm warm en lang, dus ik draag hem meestal met een panty en laarsjes of overknee boots.

fashion-haul-7 Deze overknee boots, dus! Ik kocht deze tijdens Black Friday en heb ze sinds dien al best wel vaak gedragen. Met de trui die je hier boven ziet, maar ook met een heel leuk jurkje van ZARA (vergeten mee te nemen in deze haul, dus die laat ik volgende keer zien!).

fashion-haul-5 En last but not least, mijn nieuwe sneakers! Ik heb sinds mijn 16e al geen sneakers meer gedragen; zelfs mijn All Stars heb ik verkocht omdat ik ze al járen niet meer droeg. Toch merkte ik dat ik de laatste tijd steeds vaker outfits had waar ik een paar sneakers wel mooi onder zou vinden. Nét op dat moment zag ik deze Bart sneakers van Isabel Marant Etoile op de website van De Bijenkorf. Ze zijn simpel, niet te grof en lopen echt heerlijk. Ik draag voor het eerst in jaren weer een (mom)jeans met sneakers er onder, en hoewel het heel erg wennen is vind ik het verrassend leuk staan!

Voor mijn nieuwe aankopen heb ik echter wel weer even wat ruimte moeten maken in mijn kast, vandaar dat ik een aantal dingetjes op Marktplaats heb gezet!

© 2016, Esmee Helder.

Comments

  1. Nicole says

    Heel mooi allemaal! Hoop dat ze dat shirtje nog hebben bij de primark. En ook super leuk dat je dit soort dingen regelmatig deelt!

  2. Esther says

    Leuke spullen heb je gekocht hoor. Ben benieuwd hoe de trui staat met de overknees. Outfit foto zou leuk zijn.

  3. Michelle says

    Leuke aankopen weer, fijn dat je dat met ons deelt. De sneakers zijn heel gaaf!! Benieuwd of je het nu wel veel zal dragen. Fijne Kerst Esmee X