FAVORIETE PRODUCTEN APRIL 2016

favorites 5 Het is alweer het einde van de maand, tijd dus om terug te kijken naar mijn beauty ontdekkingen van deze periode! April was natuurlijk de maand van Charlotte Tilbury, maar ook Chanel lanceerde een aantal mooie, nieuwe producten. Genoeg nieuwe favorieten dus! 

favorites 1 CHARLOTTE TILBURY THE GOLDEN GODDESS PALETTE | €50,00
In mijn Golden Goddess box van Charlotte Tilbury vond ik onder andere dit prachtige palette, bestaande uit fonkelende bruintinten. Vooral de kleuren onderin zijn echt heel erg mooi, en gebruik ik ook veel voor een snelle, simpele ooglook. (klik hier voor mijn review)

CHARLOTTE TILBURY PILLOW TALK LIP PENCIL | €22,00
Pillow Talk is zo’n beetje het meest besproken lippotlood van de afgelopen tijd. Hij is enorm gehyped, en dus was ik heel blij toen ik ook Pillow Talk in de Golden Goddess box aantrof. Want ja: hij is echt heel fijn. De kleur is perfect om je lippen heel subtiel wat voller mee te maken, en hij zorgt er daarnaast ook voor dat je lipstick langer blijft zitten. (klik hier voor mijn review)

CHARLOTTE TILBURY STONED ROSE LIPSTICK | €30,00
Tsja, sorry: nog een Charlotte Tilbury favoriet. Stoned Rose is een super mooie kleur voor iedere dag, en ik heb ‘m de afgelopen weken veel afgewisseld met mijn andere lip-favorieten in dit artikel. (klik hier voor mijn review)

favorites 4 SISLEY PHYTO-LIP TWIST IN 12 MELON | €36,95
Eerder deze maand bezocht ik een event van Sisley, waar ik in mijn goodie bag onder andere deze tinted lip balm meekreeg. Sindsdien zit ‘ie standaard in mijn tas, want naast een klein kleurtje geeft deze balsem vooral heel veel verzorging. Review volgt snel!

MAC VERSICOLOUR LIP STAIN IN TATTOO MY HEART | €23,00
Lipstains gebruik ik zelden tot nooit, maar voor Tattoo my Heart uit de nieuwe MAC collectie maak ik graag een uitzondering. De kleur is subtiel, maar wel prachtig voor de zomer. (klik hier voor mijn review)

CHANEL ROUGE COCO STYLO IN 202 CONTE | €35,00
Het is de lente van de lichte, subtieler gekleurde lipproducten. Ook Chanel doet mee, met de nieuwe Rouge Coco Stylo potloden. Favoriet is 202 Conte, een kleur die vergelijkbaar is met Tattoo my Heart maar qua textuur net even iets verzorgender is. (klik hier voor mijn review)

favorites 3 CHANEL LE VERNIS IN 512 MYTHIQUE | €25,00
Chanel lanceerde afgelopen maand een vernieuwde collectie nagellak. Ik ontving 3 kleuren, waarover mijn mening per kleur verschilde. 512 Mythique is zonder twijfel mijn meest gedragen nagellak van deze maand! (klik hier voor mijn review)

H&M CONCIOUS VITALISING & RELAXING BODY WASH | €5,99
Zoals ik al schreef in mijn review: deze nieuwe body washes van H&M Concious móet je hebben.Heerlijke, luxe geuren, en dat voor een heel fijne prijs. Vitalising gebruik ik in de ochtend, terwijl Relaxing perfect is voor ‘s avonds. (klik hier voor mijn review)

© 2016, Esmee Helder.

Comments