GUERLAIN FALL 2016 MAKE-UP

guerlain-1 Guerlain’s herfst- en wintercollecties zijn absoluut favoriet bij mij. Super chique en een tikkeltje glamorous, maar met een paar kleine aanpassingen ook perfect te dragen voor iedere dag. Ik ontving een aantal producten uit de herfstcollectie die ik jullie vandaag laat zien. 

guerlain-5 Waar de meeste merken kiezen voor 1 of 2 oogschaduwpaletten, lanceert Guerlain er gewoon 6(!) tegelijk. 02 Tonka Imperiale (€62,00)  is daar één van. Een mooi, vrij basic palette waarmee je zowel een hele lichte look als een redelijk donkere smokey eye kunt maken. Dit palette bevat veel basiskleuren, dus als je zoiets nog niet in je collectie hebt is het zeker een aanrader.

guerlain-herfst-5 De oogschaduws geswatched. Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd, alleen de laatste tint iets minder. Deze kleur is volgens mij ook iets meer bedoeld als ‘eyeliner’, dus de ietwat stevigere textuur is wel fijn om fall out te voorkomen.

guerlain-3 Ook 03 Coque d’Or (€62,00) is prachtig. Een combinatie tussen goud, bruin en een klein beetje groen. En kijk die mooie print in de oogschaduws!

guerlain-herfst-6 Swatches van Coque d’Or. Opnieuw is de laatste kleur iets minder intens, maar ik kon er nog steeds behoorlijk goed mee werken.

guerlain-herfst-3 Mijn look met Coque d’Or! Ik vind ‘m heel mooi. Zacht, en door het groen net even iets anders dan het ‘standaard’ bruin. De combinatie van groen met goud is mooi voor de winter, maar zou het ook geweldig doen in de zomer.

Deze look draag ik op alle foto’s hier onder.

guerlain-7 Ook nieuw, en net zoals de oogschaduws vanaf nu vast in de collectie; de KissKiss lipsticks in 500 Fall in Nude (€38,00) en 502 Fall in Red (€38,00). Beide vrij transparante, zachte tinten die de lippen goed hydrateren. En oeh, kijk ook naar die prachtige huls!

guerlain-herfst-7 Swatches van 500 Fall in Nude en 502 Fall in Red.

guerlain-herfst-2 500 Fall in Nude maakt mijn lippen net iets lichter dan ze zijn. Ik vind het op zich mooi, maar de kleine velletjes die ik heb vallen iets extra op en dat is in de winter niet zo’n goed idee.

guerlain-herfst-4 502 Fall in Red is eigenlijk helemaal niet rood; het is een zachte, roze my lips but better tint. Héél mooi! Dit is echt precies waar ik van hou. Het staat fris, natuurlijk en heel erg verzorgd.

De lipsticks zijn vrij zacht en verzorgend, dit zorgt er wel voor dat je ze om de 2 á 3 uur even bij moet werken. Een glas drinken overleven ze wel, een hele maaltijd niet.

guerlain-6 Ik ben erg onder de indruk van de nieuwe Palette 5 Couleurs oogschaduws en KissKiss lipsticks. En dat is heel fijn, want ze zitten dus vast in het assortiment! Naar de winkel rénnen hoeft dus niet, maar ik raad je zeker aan om even een kijkje te nemen.

Guerlain’s nieuwe producten liggen nu in de winkel.

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen ter review. 

© 2016, Esmee Helder.

Comments