GUERLAIN HAPPY GLOW COLLECTIE

guerlain 1 Guerlain is de afgelopen jaren één van mijn favoriete make-up merken geworden. De producten zijn tijdloos, klassiek en bovenal heel vrouwelijk. Van de nieuwe Happy Glow collectie ontving ik twee prachtige producten, die ik vandaag voor jullie review. 

guerlain 2 De Happy Glow collectie van Guerlain is roze, fris en en een tikkeltje girly. De collectie bestaat uit een aantal producten, waaronder een blush, twee lipsticks (€40,00) en -natuurlijk- de Météorites (€74,50). Météorites zijn kleine, glanzende parels met een bloemige geur, bedoeld om als gezichtspoeder te gebruiken.

Dit keer vind je de Météorites in een rond, wit doosje met parelmoer glans. Je kunt de parels gebruiken met het bijgeleverde poederdonsje, of met de speciale kwast (€40,00).

guerlain foto 2 De Météorites van Guerlain hebben eigenlijk altijd een andere kleur. Dit keer is de kleur vrij licht. Jammer, het is dus geen universele tint. Echter is de kleur op het gezicht natuurlijk wel veel transparanter dan de swatch op mijn hand.

Wél bevat de poeder een mooie glans, waardoor hij ook heel mooi is om te gebruiken op je sleutelbeen of decolleté.

guerlain foto 3 Daarnaast ontving ik de Kiss Kiss lipstick in 564 Pearly Pink. Een heel lief, roze kleurtje dat perfect is voor de lente. Pearly Pink is licht glanzend en een tikkeltje transparant.

guerlain foto 1 Hier draag ik de Météorites Happy Glow Pearls en de Kiss Kiss in 564 Pearly Pink.

De Météorites doet helaas op het moment niet heel erg veel voor mij; ik heb een béétje een kleurtje opgebouwd de afgelopen tijd, dus een iets donkerdere poeder staat nu iets mooier bij me. Heb je een heel lichte huid, dan is het wel een mooie, glanzende poeder.

Van Pearly Pink ben ik wel erg fan. Wát een leuk kleurtje! Ik draag de laatste tijd veel nude tinten, met hier en daar een uitstapje naar een my-lips-but-better-kleurtje. Dit is weer eens iets anders, en ik vind het verrassend leuk!

guerlain 3 Ik vind de Guerlain Happu Glow collectie op het eerste oog heel leuk! Hoewel de Météorites voor mij niet helemaal perfect zijn, vind ik de lipstick heel mooi en de uitstraling van de collectie prachtig. Ik ga dan ook zeker nog even langs de Guerlain counter om de blush en andere lipstick te swatchen!

Guerlain’s Happy Glow collectie ligt nu in de winkels.

© 2017, Esmee Helder.

Comments