HAUL: BOBBI BROWN, LAURA MERCIER & MEER

haul 4 Ik heb een zwak voor kerstshoppen. Zet zachtjes Mariah Carey’s All I Want For Christmas op, verlicht de boel een beetje leuk en ik geef per ongeluk veel meer uit dan ik van plan was. Zo ook vorige week, toen ik het niet kon laten nog wat van mijn favoriete (beauty) winkels te bezoeken. 

haul 1 Jullie hebben ‘m al voorbij zien komen, maar Diptyque’s Do Son is mijn nieuwste aanwinst op het gebied van geuren. Een heerlijke, zachte eau de toilette die je absoluut eens geroken moet hebben. Lees mijn review hier.

haul 3 Bij & Other Stories kocht ik deze set van & Other Stories, met daar in drie kleine geurkaarsen. Een leuke manier om de kaarsen van & Other Stories eens te proberen, want ik heb er al veel goeds over gehoord. Tot nu toe is Växthuset mijn favoriet!

haul 2 Make-up wise deed ik twee aankopen, waaronder mijn eerste Shimmer Brick van Bobbi Brown. Hij komt uit de kerstcollectie, waar je nog veel meer mooie producten in vind. Mijn review volgt snel, want hij vlíegt echt uit de winkels.

En op de eerste foto in dit artikel zie je ‘m staan: ik kocht eindelijk de Radiance Primer van Laura Mercier. Al een paar keer gebruikt, en ik ben nu al tevreden. Wederom: mijn review volgt nog!

 

© 2015, Esmee Helder.

Comments

 1. says

  Wauw, wauw, wauw! Die Shimmer Brick vind ik heel erg mooi :-)
  Fijne jaarwisseling, geniet ervan! Liefs, Florentine

 2. Benthe Vaatstra says

  Wauw, super mooie producten, vooral die Bobbi Brown Shimmer Brick!

 3. says

  Toffe shoplog! Een paar maanden geleden kocht ik mijn eerste Shimmer Brick in de kleur Rose en op het eerste gezicht lijkt hij best goed op die van jou! Ik vind het echt een prachtig product. Van Laura Mercier wil ik ook zeker eens producten uitproberen.

 4. says

  Wat een heerlijke producten heb je gekocht! Ik wil ook nog heel graag een keer een shimmer brick van Bobbi Brown. Ik vind ze altijd, allemaal prachtig :-) !