IBIZA FASHION HAUL – ZARA, MANGO & MEER

fashion haul ibiza 11 Shoppen in Spanje vind ik altijd een feestje. Ketens als ZARA en Mango zijn er goedkoper en daarnaast zijn er talloze kleine boetiekjes. Drie jaar geleden ben ik behoorlijk geslaagd op Ibiza, en ook dit jaar deed ik aankoopjes waar ik heel blij mee ben. Vandaag laat ik ze zien! 

fashion haul ibiza 9 Dit steenrode jurkje is van Mango. Hij deed me wat denken aan een jurkje dat ik heb van ZARA, en aangezien ik die vaak draag besloot ik deze ook mee te nemen. Hij zit super comfortabel en is echt geweldig voor in de zomer.

fashion haul ibiza 5 Deze fluwelen broek kocht ik bij ZARA. De print is echt geweldig en daarnaast zit de broek echt super lekker. Ik moet hem nog wat korter maken want hij is nu iets te lang.

fashion haul ibiza 6 Misschien wel mijn favoriete aankoop is deze mom jeans. Ik vond hem in een klein vintage winkeltje. Het is een ietwat oversized model, met bij de randen kleine, zilveren studs. Beste is nog dat ‘ie maar €20 was, wat gek is, aangezien vintage op Ibiza over het algemeen behoorlijk duur is.

Ik denk dat hij echt geweldig is met een mooi wit shirt of straks in combinatie met een leren jas.

fashion haul ibiza 7 Bij ZARA kocht ik ook dit Isabel Marant-like vest. Hij deed me erg denken aan het vest dat Marant ooit maakte in samenwerking met H&M. Helaas heb ik dat vest toen niet weten te bemachtigen, en nu is ‘ie op Marktplaats en eBay waanzinnig duur.

fashion haul ibiza 8 De achterkant is ook heel tof. Lekker vest voor dit weer, om te dragen in plaats van een jas. Hij staat trouwens ook heel leuk met bovenstaande jeans, aangezien die ook een beetje Isabel Marant-achtig is.

fashion haul ibiza 10 Ik kocht eerder deze zomer een gehaakt, paars topje en zocht eigenlijk nog naar een zwarte versie. Bij een klein boetiekje kwam ik deze tegen, voor maar €14. Nogmaals, heel goedkoop: op ZARA en Mango na is leuke kleding op Ibiza gewoon behoorlijk duur.

Bij hetzelfde boetiekje kocht ik een gele en zwarte gehaakte bikini, die beide kletsnat waren toen ik deze foto’s maakte (maar hier draag ik de gele bikini en hier de zwarte).

Het boetiekje zit volgens mij aan de Carrer de Castelar in Ibiza stad, maar pin me er niet op vast. In ieder geval in één van de kleine straatjes in Ibiza Stad. Voor de fans: het is hetzelfde straatje waar Lex en Jacky elkaar tegenkomen in Ibiza Stad en je kunt hem eigenlijk bijna niet missen als je daar rondloopt. Het winkeltje zelf heeft veel gehaakte items in de etalage en vaak staat er een sieraden kraampje voor.

fashion haul ibiza 4 Laatste ZARA aankoop: deze sandalen die wederom geïnspireerd zijn op Isabel Marant. Love ‘em or hate ‘em, ik vind ze echt geniaal bij een basic outfit. En ze zitten zóóó lekker. Alleen jammer dat ik ze niet meer echt kan dragen in het Hollandse weer!

fashion haul ibiza 3 Mijn moeder spaart leuke zeepjes, dus met heel veel haast (ik moest de bus van 1 uur halen want de volgende ging pas om 5 uur, oeps!) rende ik Aromas de Ibiza aan Avenida d’Espanya binnen. Ik kocht een zeepje en zag toen deze mooie geurkaarsen staan, voor €12,95 per stuk. Zonder te ruiken (ik had écht heel veel haast) nam ik de mooiste meer. Goed, hij ruikt dus heel sterk naar marspein, daar moet ik even wat aan wennen. Maar ik ben in ieder geval blij dat ik een leuk souvenir uit Ibiza heb voor op mijn nieuwe kamer straks. Maar daar over later meer!

fashion haul ibiza 2 Natuurlijk kon ik niet weggaan zonder sieraden. De armbandjes kocht ik bij een winkeltje op Formentera. De earcuffs en de teenring (die je overigens ook als top ring kan dragen) kocht ik bij hetzelfde winkeltje als de gehaakte items.

fashion haul ibiza 1 En ik kan natuurlijk niet weggaan zonder magneetjes. Ik zocht de lelijkste uit die ik kon vinden (goed, de lelijkste zónder mannelijke of vrouwelijke geslachtsdelen er op, die heb je op Ibiza namelijk nogal veel).

© 2015, Esmee Helder.

Comments

 1. caroline says

  in de Zara te Den Bosch zag ik zondag 11 oktober nog van die vesten te koop, in een rek bij de paskamers met opschrift. iets van: laatste kans dit te kopen ( iets in die trant)

 2. isabella says

  super mooi Zara vest en je slippers vind ik zo leuk!! Ik wilde ze zelf eigenlijk ook maar ik twijfelde heel erg, nu dat ik ze bij jou zie baal ik dat ik ze van de zomer niet genomen heb!! super mooie items xxx

 3. Myrte says

  Leuke aankoopjes Esmee! Mango heeft ook echt een steeds leukere collectie vind ik, heel mooi jurkje. Ben heel benieuwd naar je nieuwe (aankomende?) kamer! -xxx-

 4. Denise says

  Mooie aankopen Esmee! Leuk om weer eens een (fashion) shoplog te zien

 5. Solange Aurore de Bitter says

  Hallo Esmee,

  Ik loop al heel de avond op de zara site te zoeken naar dat prachtige isabel marant actie vest. Helaas niks gevonden.
  Is deze alleen te verkrijgen in Spanje?

  Mvg,

  Solange de Bitter

  • Denise says

   Volgens mij heeft het vest er wel opgestaan, zal uitverkocht zijn? Hij is inderdaad heel erg mooi!

  • caroline says

   in den Bosch bij de Zara hebben ze die vesten nog te koop, in een rek bij de paskamers. 69,95 euro is de prijs als ik het goed heb

 6. Melissa says

  Wat een Leuke aankoopjes, vooral dat jurkje vind ik super gaaf!

 7. Naomi says

  Wauw hele mooie items. Je kiest dingen die ik niet draag, maar je maakt mij wel dat ik het wil dragen. Je hebt een mooie eigen stijl, iets wat niet meer zoveel voorkomt.

 8. says

  Wat een súper leuke dingetjes heb je gekocht! Ik ben vooral weg van je rode jurkje en Isabel Marant lookalike vest!

 9. Esmee says

  Heel leuk! Ik vroeg me af, krimpt het rode jurkje van mango in de was? Ik heb hem zelf laten liggen omdat viscose bij mij nog weleens veel kleiner wordt in de was, maar ik vind hem wel echt heel leuk nu ik hem bij jou zie!

 10. Charlotte says

  Super leuk!! Vind vooral je fluwelen broek ontzettend gaaf.