JO MALONE VELVET ROSE & OUD COLOGNE INTENSE

jo malone velvet rose oud 1 Een tijdje geleden postte ik een artikel over mijn ultieme geuren wishlist, met daar op onder andere Jo Malone’s Velvet Rose & Oud. Reden genoeg voor mijn vrienden om mij deze fantástische geur cadeau te doen voor mijn verjaardag! Vandaag vertel ik jullie meer over mijn nieuwe liefde. 

jo malone velvet rose oud 3 Van Jo Malone ben ik al jaren fan: de Mimosa & Cardamom Cologne (review), Lime Basil & Mandarin Cologne (review), Pine & Eucalyptus kaars (review).. Van de Cologne Intense-lijn had ik nog niets in mijn bezit, al vond ik Velvet Rose & Oud wel al heel lang geweldig. 

jo malone velvet rose oud 4 Net als iedereen die -net als ik- dol is op oud, kan zich precies voorstellen hoe Velvet Rose & Oud moet ruiken. Maar voor degene die minder bekend zijn met het ingrediënt: oud wordt gemaakt van een olie, dat wordt getrokken uit een speciale boom die geïnfecteerd is door een schimmel of bacterie. Goed, best een bijzonder proces dus, dat zorgt voor een unieke geur.

In Arabische en Aziatische landen wordt oud al heel lang gedragen, vaak in een heel pure vorm. De laatste jaren zie je oud ook steeds vaker terugkomen bij westerse merken, waaronder dus Jo Malone.

jo malone velvet rose oud 2 Oud is een heerlijke, kruidige geur, die het fantastisch doet in combinatie met rozen. De blend van kruidige oud en vrouwelijke roos zorgt voor een geur die ik waanzinnig sexy vind, zeker voor ‘s avonds. Daarnaast blijft hij heel erg lang zitten, iets wat ik zeker ‘s avonds heel belangrijk vind.

Ben je opzoek naar een bijzondere, kruidige geur met een vrouwelijk randje? Dan is Velvet Rose & Oud van Jo Malone zeker een aanrader. Ik ben in ieder geval fan!

Jo Malone Velvet Rose & Oud (€126,00 – 100 ml) is verkrijgbaar bij de Jo Malone counters in De Bijenkorf en Douglas. 

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Femke says

    Zo, dat zijn nog eens leuke cadeaus. Ben er erg benieuwd naar, kan me niet zoveel voorstellen bij “oud”.