LONDON PHOTO DIARY – DEEL I

london diary 9 Afgelopen zaterdag kwam ik terug uit Londen. Ik was daar 5 dagen, en had dus tijd genoeg om de stad uitgebreid te verkennen. Vandaag ‘neem ik jullie mee’ door middel van mijn eerste Londen diary. 

london diary 12 Jaaaa, let’s go! Dinsdagmiddag vliegen we richting Londen. Ik ga met mijn stiefvader, wij maken twee keer per jaar samen een reisje. En dit keer dus naar Londen! Ik ben er 1 keer eerder geweest, heel erg kort. Tijd dus om de stad beter te verkennen!

london diary 13 De reis duurt een tijdje, dus het is al iets later als we in het hotel zijn. Na even de koffers te hebben gedropt nemen we de metro richting de binnenstad. We ploffen neer bij Lupita’s, en eten onder andere deze taco’s.

london diary 15 Na een halfuurtje gelopen te hebben belanden we ineens in Chinatown! Chinatown in Londen is héél anders dan die in New York. Iets minder authentiek, maar wat mij betreft wel leuker.

london diary 14 Ik loop TK Maxx binnen en spot deze MaxMara zonnebril voor 30 pond. Ze hebben hier zúlke goede deals. Ik vind TK Maxx in Nederland al tof, maar het aanbod hier is nog veel beter.

We maken het niet heel laat: om een uur of 9 zijn we terug in het hotel. Even uitrusten voor een nieuwe dag!

london diary 1 De volgende dag lopen we via de brug bij de Big Ben richting de stad. Hier is het alleen súper druk, dus we kiezen er al snel voor om even de metro te pakken naar een ander deel van de stad.

london diary b Tijd voor Camden Town! Leuk om even langs te gaan en een hapje te eten, al had ik er stiekem iets meer van verwacht. Het is namelijk wel héél erg veel van hetzelfde.

london diary a Ineens spot ik het Cereal Killer Café! Cool, dit heb ik namelijk in heel veel vlogs voorbij zien komen. Ik heb het zelf niet geprobeerd, maar ging toch snel even naar binnen om een fotootje te maken.

london diary 2 Tussen alle troep (ja, sorry) bij de Camden Lock Market vind ik ineens een kraampje met super mooie oorbellen. Ik neem twee paar goudkleurige oorbellen mee..

london diary 3 .. en natuurlijk ook een paar zilveren!

london diary 4 Terug naar het centrum. Ik haal een cappuccino bij Joe & The Juice, mijn favoriete koffietentje ooit. Ook een super fijne plek om te werken trouwens (mits je van keiharde muziek houdt), dus ik kom hier later deze week nog een paar keer.

london diary 5 Volgens mij is deze slagerij aardig populair, haha! Ik stond hier eventjes te wachten en zag de rij eigenlijk alleen maar groeien.

london diary 6 Wat ik draag op deze casual day: een nieuw petje uit een vintage winkeltje in Camden, een trui van Primark, vintage spijkerjack, broek van Subdued, tas van Balenciaga en schoenen van Isabel Marant Etoile.

london diary 7 Mooi Londen!

london diary 9 Ook blij met mijn nieuwe oorbelletjes van de Camden Lock Market, die ik natuurlijk direct maar even in heb gedaan.

london diary 10 Je bent natuurlijk níet echt in Londen geweest zonder een foto van een telefooncel te hebben gemaakt, hé?

london diary 11 Aan het einde van de middag lopen we weer terug naar ons hotel, dat aan de andere kant van de Thames zit. Hoewel het hotel fijn is en de buurt rondom Waterloo Station ook best leuk is, zou ik volgende keer wel kiezen voor een hotel dat aan de andere kant van de rivier zit. Net even iets praktischer!

london diary 18 ‘s Avonds zijn we best wel moe, dus we besluiten niet al te ver van het hotel te gaan eten. Byron Burgers heeft meerdere tenten in Londen, en toevallig zit er ook één vlak bij Waterloo Station. En aangezien ik zin heb in burgers, is dit een perfect alternatief!

london diary 17 Yummie, lekker! Byron zat hé-le-maal vol, we hadden echt geluk dat we na 15 minuutjes wachten al konden zitten. Wel aan te raden dus om even te reserveren wanneer je hier ook wil eten!

london diary 19 Daarna drinken we nog even iets op een terrasje in de buurt. Ik vind het echt fijn dat Londen ‘s avonds nog zo levendig is, ook in de winter. De terrassen zitten hier ‘s avonds nog best wel vol, wat in ik in New York veel minder zag (misschien omdat je daar niet op terrassen mag roken?). Lekker gezellig, dus!

Dat waren dag 1 en dag 2! Ik ben hard aan de slag met mijn tweede photo diary, dus die zien jullie snel verschijnen.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. says

    Ik ben dol op Joe & The Juice! Wij hebben het in IJsland ontdekt, en toen we afgelopen december in Londen waren zijn we er dan ook écht vaak geweest. Love it! ik blijf Londen leuk vinden! <3

  2. Susa says

    Omg, je spijkerjasje <3 zo tof. En wat is Londen leuk he? Ik ben er twee keer geweest maar helaas beide keren maar heel kort, dus ik wil ook zeker een keer wat langer gaan. Jammer dat Camden zo tegenviel, maar wat een leuke oorbelletjes zeg!