L’ORÉAL PARIS & STICHTING FREE A GIRL – #OMDATZIJHETWAARDIS

500 FINAL-2 Gedurende de maand oktober slaat L’Oréal Paris de handen in één met Free a Girl, een stichting die helpt om meisjes en jonge vrouwen te bevrijden uit de wereld van de gedwongen prostitutie. De samenwerking valt samen met de launch van L’Oréal Pure Reds collectie, en dat is natuurlijk niet zonder reden! 

OVER FREE A GIRL
Free a Girl is een noodhulporganisatie die jonge vrouwen een kans biedt om te ontsnappen uit de gedwongen prostitutie. Daarnaast investeert de stichting in opvang, medische hulp, onderwijs en beroepsopleidingen, traumaverwerking en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 6 jaar heeft Free a Girl al meer dan 2800 meisjes bevrijd!

Ook helpt Free a Girl om de mensenhandelaren die hier verantwoordelijk voor zijn te vervolgen. De stichting is onder andere werkzaam in Brazilië, Azië, Kameroen, Moldavië en Nederland. Bekende donateurs van Free a Girl zijn Yolanthe Sneijder-Cabau, Wesley Sneijder, Jim Bakkum en vele anderen.

Meer weten over Free a Girl en het fantastische werk dat deze stichting doet? Klik dan hier.

OMDAT ZIJ HET WAARD IS
Ik schreef natuurlijk al eerder over de geweldige, nieuwe collectie van L’Oréal: de L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Pure Reds lijn (klik hier voor mijn review). Wanneer je in oktober één van deze 4 lipsticks koopt, gaat van iedere lipstick €1 naar Free a Girl. Een geweldige actie, die met de slogan ‘Omdat zij het waard is‘ absoluut een enorm succes moet worden.

Je kunt je lipstick (€14,95) natuurlijk online bestellen, maar daarnaast is de lijn ook te koop bij de drogist en parfumerie.

DSC_0075
Voor deze speciale samenwerking tussen L’Oréal Paris en Free a Girl ben ik samen met 9 van mijn collega-bloggers op de foto gegaan. Een super leuke manier om deze mooie actie te promoten, en ik vind het dan ook fantastisch dat ik ben gevraagd om deel uit te maken van deze foto. Bij dezen wil ik L’Oréal Paris en Free a Girl bedanken, en natuurlijk H&M voor het stylen van onze shoot. Het verslag van de shoot kun je hier terug lezen. #omdatzijhetwaardis

© 2014, Esmee Helder.