MAC CAITLYN JENNER BUDDY BLUSH & WHIRL LINER

mac-caitlyn-jenner-3 Vorig jaar lanceerde MAC hun Finally Free lipstick, in samenwerking met Caitlyn Jenner. En voor Caitlyn’s fans is er goed nieuw, want MAC komt nu met een complete Caitlyn Jenner collectie! Ik ontving een lipliner én een prachtige blush, waar ik jullie vandaag meer over vertel. 

mac-caitlyn-jenner-2 De Caitlyn Jenner collectie bestaat uit onder andere lipsticks, liner en oogschaduws, allemaal voorzien van een goud/zwarte verpakking. En hoewel ik het goud niet perse heel chique vind, is de uitstraling van de lijn toch best wel mooi. Het doet me ook een beetje denken aan de Pedro Lourenço collectie (review) van jaren geleden!

mac-caitlyn-jenner-4 Ik ontving dus de blush in Buddy (€30,00) en de lipliner in Whirl (€16,50). Die eerste is een limited edition, maar Whirl vind je ook in het vaste assortiment.

Buddy is een duo-blush: je kunt de delen dus los gebruiken, maar ook gewoon met elkaar mengen. Super handig, want zo heb je eigenlijk dus drie verschillende blushes in één!

dsc_0237 Links zie je een swatch van de blush in Buddy, rechts de lipliner in Whirl. Beide super gepigmenteerde, mooie producten!

mac-caitlyn-jenner-5 Mijn look met de producten. Vooral de blush vind ik geweldig, die is zó mooi! Zacht, naturel, míts je je kwast goed aftikt, want de pigmentatie is wel heel erg sterk.

Ook draag ik Whirl op mijn lippen. Die heeft wel echt een glosje of een liptick nodig, want op zichzelf is hij natuurlijk wel heel erg droog. Maar: wel een heel mooie kleur!

mac-caitlyn-jenner Van wat ik tot nu toe heb gezien en getest, vind ik de Caitlyn Jenner collectie mooi! Eén nadeel: de collectie is helaas alleen online verkrijgbaar. Super jammer, want ik vind dit één van de mooiste lijnen die MAC de afgelopen tijd heeft gelanceerd.

MAC Caitlyn Jenner is nu verkrijgbaar via de online shop.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Kim says

    Ik ben zo blij, ik heb de blush kunnen bestellen. Ben erg benieuwd zeker na je review.