MAC VIVA GLAM TARAJI P. HENSON

mac viva glam taraji 2 Toegegeven: Taraji P. Henson is de enige reden waarom ik wel eens naar ‘Empire’ kijk. Ik ben gewoon behoorlijk fan van haar personage Cookie Lyon. Voor meer fans van Taraji is er goed nieuws, want de populaire actrice is het nieuwe gezicht van MAC’s Viva Glam campagne. Mét bijpassende lipstick en lipglass, natuurlijk. 

mac viva glam taraji 3 Zoals jullie misschien wel weten, gaat de gehele opbrengst van een MAC Viva Glam lipstick naar kinderen en volwassenen die getroffen zijn door Aids of HIV. Dat doet MAC al sinds 1994, steeds met een ander model of celebrity als boegbeeld. 

mac viva glam taraji 5 Dit keer is er dus gekozen voor Taraji P. Henson. Leuk, een goede keuze wat mij betreft! Taraji heeft samen met MAC gekozen voor een matte, fuchsia kleur. Mét bijpassende lipglass, zodat je ‘m eventueel ook nog flink wat glanzender kan maken.

Oh, en trouwens: ik ben fan van die knalroze huls. Zó tof.

mac viva glam taraji 8 Links een swatch van de lipstick, rechts van de lipglass. De lipglass bevat kleine glittertjes en is net zo fel als de lipstick. Niet iets wat ik zelf snel zal kopen of wat mij heel erg goed staat, maar ik denk dat deze kleur het fantástisch doet op een donkere huid!

mac viva glam taraji 6 Hier draag ik de Viva Glam Taraji P. Henson lipstick. De finish zit wat mij betreft tussen matte en satin in, hij is net iets minder mat en droog dan andere MAC lipsticks die ik heb.

Ik vind de kleur heel erg mooi. Ik draag zelf weinig roze, maar ik vind dit een hele stijlvolle, volwassen roze tint. Vrij universeel, ook: dit staat vrijwel iedereen. En dat is natuurlijk goed, want des te meer geld gaat er naar het goede doel.

mac viva glam taraji 7 Met de lipglass er over heen. Mooi, maar voor mij niet perse een must have. Je zou ook kunnen kiezen voor een transparante gloss, tenzij je natuurlijk graag die mooie glitters wil.

De lipstick alleen overleefd makkelijk een maaltijd, met de gloss er over heen geeft die combo toch net iets gemakkelijker af en moet je je lippen na een uur of 3 wel even bij werken.

mac viva glam taraji 4 Ik vind Taraji P. Henson een prachtige kleur! Ik ben normaal niet zo dol op Viva Glam lipsticks (wel op het doel, niet op de kleuren) maar deze is écht heel erg mooi. Zoek je nog een stijlvolle, roze lipstick? Dan vind ik dit echt een aanrader.

MAC Viva Glam Taraji P. Henson lipstick (€20,00) en lipglass (€19,00) zijn verkrijgbaar bij de bekende MAC verkooppunten.

© 2017, Esmee Helder.

Comments