MAKE UP FOR EVER GEOPEND IN AMSTERDAM

make up forever amsterdam 1 Van het lijstje met ‘make-up merken die naar Nederland moeten komen’ kunnen we weer één afstrepen: Make Up For Ever! Dit geweldige, Franse merk heeft begin deze maand een winkel geopend in Amsterdam. Ik nam een kijkje én schoot direct een paar foto’s! 

make up forever amsterdam 3 Make Up For Ever opende begin deze maand de eerste winkel in Amsterdam (huidenstraat 20), in één van de Negen Straatjes. Dit ging zonder al te veel PR-aandacht, waardoor ik denk ik niet de enige ben die pas na bijna 3(!) weken van het bestaan van deze winkel hoorde. Hoe dan ook, goed nieuws, want Make Up For Ever is een prachtig merk.

make up forever amsterdam 2 De winkel is vrij klein, maar daardoor wel heel intiem en gezellig. Alle producten staan mooi en overzichtelijk uitgestald, zodat je alles uitgebreid uit kunt proberen.

make up forever amsterdam 8 Het fijne aan Make Up For Ever vind ik de enorme kleurkeus die het merk biedt. Denk dat niet alleen aan oogschaduw- en lipkleuren, maar ook aan foundations en concealers. Of je nu een hele lichte of een donkere huid hebt, de kans is groot dat je hier de perfecte producten gaat vinden. Om die reden is Make Up For Ever ook heel populair onder make-up artists.

make up forever amsterdam 6 De Make Up For Ever winkel is dus leuk voor gewone beauty liefhebbers, maar ook voor professionele visagisten. Zo kun je onder andere je eigen oogschaduw palette samen stellen en heeft Make Up For Ever zelfs een eigen Zuca koffer!

make up forever amsterdam 5 Kortom: zeker de moeite waard om even langs te gaan. Mijn persoonlijke aanrader is de Aqua Brow, een product waar ik zelf al jaren fan van ben. Zó fijn dat ik nu de stad (laat staan het land, haha!) niet meer uit hoef om deze aan te schaffen.

Make Up For Ever
Huidenstraat 21  | Amsterdam

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Emmy says

    Oh, wat gaaf! Komende zaterdag ga ik naar Amsterdam, ik ga er zeker langs. Bedankt voor de tip.