MIJN AANRADERS VAN COLLISTAR

collistar 2 Als het gaat om bad en body producten, heb ik drie merken waar ik enorm dol op ben: Aesop, Rituals en Collistar. Van die laatste gebruik ik al járen producten, en ik heb ondertussen dan ook een behoorlijke collectie opgebouwd. Vandaag vertel ik iets meer over een paar van mijn favoriete producten. 

collistar 3 Ik denk dat de Talasso Scrub (€44,95) van Collistar één van de meest populaire producten uit de lijn moet zijn. En dat is ook heel logisch, want deze scrub is echt geweldig. Ik heb altijd wel een pot in huis, en heb de afgelopen jaren vrijwel iedere variant geprobeerd. Favoriet is het origineel, omdat ik de geur daarvan toch het aller lekkerst vind. 

collistar 4 Waar ik de Talasso Scrub al jaren gebruik, is het Volumizing Oil-Serum Bust (€39,99) nog vrij nieuw op mijn badkamerplankje. Ik gebruik dit product nog niet heel lang, maar ben toch nu al fan van de werking.

Dit serum breng je ‘s ochtends en ‘s avonds aan op je borsten, in ronddraaiende bewegingen. Het is er voor bedoeld om de huid steviger te maken, en is dus vooral heel erg geschikt voor wanneer je een iets grotere cup hebt of wanneer je borsten in grote tijd veel zijn gegroeid. Ik merk na 2 weken gebruik echt verschil en ben super nieuwsgierig naar het resultaat op lange termijn. 

collistar 7 Ik hóu van in bad gaan. Vooral wanneer ik ziek ben is het de perfecte manier om te ontspannen. En als ik me behoorlijk beroerd voel en mijn neus compleet dicht zit, gebruik ik graag het Detoxifying Bath with Sea Algae (€28,99) . Ik kan niet perse zeggen dat dit product echt iets speciaals voor mijn huid doet, maar de geur is zo heerlijk rustgevend dat ik hem toch aan iedereen kan aanraden. Met dit product is naar de spa gaan simpelweg overbodig!

collistar 6 Bodylotions gebruik ik van allerlei merken, maar toch vind ik de Sublime Melting Milk (€33,99) van Collistar wel erg fijn. Ik heb hier ook een bodybutter (€52,99) van, maar nu we langzamerhand weer richting de lente gaan geef ik de voorkeur aan een lotion.

Niet alleen is deze bodylotion verzorgend, hij trekt ook lekker snel in waardoor je niet hoeft te wachten voor je je aan kan kleden. De geur is heel subtiel en verzorgd, waardoor hij heel goed aansluit bij de meeste parfums.

collistar 5 En dan het enige skincare product in dit rijtje: de Glycolic Acid (€37,99). Dit flesje maakt deel uit van een collectie met verschillende skincare ingrediënten, en is bedoeld om door je dagcrème of serum heen te mixen. Ik heb er meerdere getest, maar Glycolic Acid is mijn favoriet omdat dit ingrediënt je huid een peeling geeft en daardoor heerlijk zacht maakt.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Kim says

    De scrub heb ik ook, die is inderdaad heel erg fijn. Je maakt me ook nieuwsgierig naar het serum voor de borsten.