MIJN FAVORIETE GEURKAARSEN VOOR DE WINTER

favoriete-kaarsen-1 Mooie geurkaarsen maken voor mij een interieur echt af. Zeker in de winter, wanneer het buiten vroeg donker is en veel kaarsen het binnen éxtra gezellig maken. Hoewel ik best wel wat bloemige kaarsen bezit, ben ik vooral dol op kruidige geuren. Vandaag deel ik daarom mijn favoriete geurkaarsen voor de winter! 

favoriete-kaarsen-4 DIPTYQUE SANTAL – €45,00
Santal is mijn derde Diptyque kaars en is nog vrij nieuw in mijn collectie. Ik kocht hem voor een heel fijne prijs tijdens de Garage Sale van Skins, maar gelukkig zit ‘ie gewoon in het vaste assortiment. Santal is zacht, houtachtig en eigenlijk goed voor het hele jaar door, maar vooral met dit herfstachtige weer vind ik de geur echt fantastisch.

favoriete-kaarsen-2 JO MALONE PINE & EUCALYPTUS – €54,00
Mijn absolute favoriet is zonder twijfel Pine & Eucalyptus van Jo Malone. Ik heb er twee in mijn bezit; de back up móest ik hebben, aangezien deze geur niet in de vaste collectie zit en alleen rond de Kerst verkrijgbaar is. Pine & Eucalyptus is een combinatie tussen een kerstboom en een spa, en ik vind ‘m echt fantastisch. De geur is behoorlijk sterk en daarom hoef je hem eigenlijk niet eens altijd te branden om hem goed te kunnen ruiken.

favoriete-kaarsen-3 RITUALS RITUAL OF LIGHT – €18,50
Ieder jaar brengt Rituals een speciale wintercollectie uit, en dit jaar is dat The Ritual of Light lijn. Deze collectie -geïnspireerd op eeuwenoude lichtrituelen over de hele wereld- ruikt heerlijk naar kaneel en zoete sinaasappel. Behoorlijk kruidig dus; precies zoals ik het lekker vind! Daarnaast vind ik het goudkleurige glas heel erg mooi, en ben ik gewoon heel erg fan van hoe mooi Rituals kaarsen opbranden.

favoriete-kaarsen-5 BOLSIUS SUGAR & SPICE – VANAF €1,99
Ik ben dol op luxe kaarsen, maar één van mijn favorieten is super cheap en komt ‘gewoon’ van de Albert Heijn. Sugar & Spice van Bolsius is super kruidig, en wat ik vooral heel erg fijn vind is dat de geur in verschillende varianten verkrijgbaar is. De grote kaars in het geurglas brand in vaak in de badkamer of op het toilet, de waxinelichtjes stop ik in een mooi glaasje (Sostrene Grene heeft de allerleukste!) en zet ik in mijn slaapkamer. Goed betaalbaar en de geur is waanzinnig mooi en luxe. Aanrader!

© 2016, Esmee Helder.

Comments

  1. Iris says

    H&M schijnt ook hele fijne geurkaarsen te hebben. Maar hoog op mijn lijstje staan Diptyque en Rituals.

  2. Naomi says

    Zo lekker! Je merkt ook echt verschil met de wat duurdere kaarsen en bijv. wat bij de Action verkocht wordt hoor. Staat ook zo gezellig.