MIJN NIEUWE FRENDS HOOFDTELEFOON

frends 1 Zodra ik mijn huis verlaat, is het het eerste wat ik doe: oortjes in, muziek op. Béétje jammer alleen dat ik die oortjes altijd kwijt ben, ze standaard in de knoop zitten óf behoorlijk snel kapot gaan. Toen HDPHNS mij vroeg om een hoofdtelefoon van Frends uit te kiezen, was dat dus ook behoorlijk welkom. Vandaag vertel ik meer over hoe ‘ie me bevalt. 

frends 5 Frends is nog een vrij onbekend merk hier in Nederland, maar timmert behoorlijk hard aan de weg. HDPHNS heeft twee modellen van Frends, de subtiele ‘Layla’ en de iets stoerdere ‘Taylor’. Ik ontving Taylor, in de combinatie zwart met oil-slick caps.

frends 4 Het leuke aan Frends is -onder andere- dus dat je die caps kan veranderen. Denk bijvoorbeeld aan rosé goud, glitter of python print. Super leuk dus om je hoofdtelefoon op deze manier te customizen!

frends 6 Taylor is dus het iets grotere, stoerdere model. Betekent niet direct dat hij ook meer plaats inneemt, want je kunt de hoofdtelefoon inklappen en meenemen in het bijpassende tasje. Ik vind dit super handig voor onderweg, wanneer ik bijvoorbeeld met de trein reis. Wanneer ik even snel naar de supermarkt ga en een muziekje op wil zetten pak ik nog wel eens mijn oude oortjes, maar zeker tijdens het reizen vind ik mijn Frends hoofdtelefoon ideaal.

Of ik verder nog verschil merk tussen gewone oortjes en deze hoofdtelefoon? Ja, het geluid is echt vele malen beter. Daarnaast heb ik het idee dat hij heel veel geluid van buitenaf blokt (wel mee oppassen in het verkeer, dus!), waardoor je muziek gewoon beter tot z’n recht komt. Mijn eindoordeel? Ik ben er dus écht heel erg blij mee.

De Frends Taylor hoofdtelefoon vind je bij HDPHNS vanaf €219,00.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Hester says

    Ik heb hetzelfde probleem als jij hebt: altijd kwijt of in de knoop. Daardoor koop ik vaak goedkope oortjes die dan weer een slechte kwaliteit hebben en ik ze weer weg doe. Deze vind ik heel erg mooi!