MIJN WINTERSE LUSH FAVORIETEN VOOR IN BAD

lush-2 In het appartement waar ik nu woon heb ik voor het eerst in mijn leven een bad. En dat bevalt me prima, want hoe kun je een winterse avond nu beter afsluiten? Ik heb de laatste tijd veel verschillende badproducten ontdekt, en vertel jullie vandaag meer over mijn favorieten van Lush. 

lush-3 Ik ben dol op warme, kruidige geuren. Zelfs in de zomer, maar zeker in hartje winter! In de reguliere collectie van Lush vind je al een aantal producten met een wat warmere geur, maar tijdens de feestdagen zijn er natuurlijk nog wat extra!

Snow Angel (€5,95), bijvoorbeeld. Deze Bath Melt ruikt naar marsepein en rozen, en bevat cacao boter waardoor je huid echt súper zacht wordt. Na het badderen zit je complete badkuip wel onder de gouden glitters, maar ach; er is niets mis met wat gouden glitters, toch?

lush-4 Een andere favoriet is dit súper lieve ijsbeertje, Butterbear. Ik heb deze zelf al een paar keer gekocht en cadeau gekregen. Het is een Bath Bomb die, dankzij de cacaopoeder, je huid heel zacht maakt. Daarnaast ruikt hij heel lekker en is de prijs fijn: €2,95.

lush-1 Het enige product in dit rijtje dat gewoon het hele jaar door te koop is, is de Luxury Bath Melt in de geur Floating Island. De geur van vanille vind ik echt geweldig, zeker in combinatie met sandelhout, amandel en citroen. Ook de Luxury Bath Melts zijn trouwens niet heel erg duur, je hebt ze namelijk vanaf €3,45. Ik hak deze gewoon met een mes in tweeën, dan kun je er iets langer mee doen.

Ik ben nog steeds bezig met het ontdekken van nieuwe badproducten, dus ik hoor héél graag wat jullie aanraders zijn!

© 2016, Esmee Helder.

Comments