MINI ZAKYNTHOS HAUL – SIERADEN & MEER

zakynthos haul 1 De afgelopen week spendeerde ik op het Griekse eiland Zakynthos. Niet perse een walhalla voor shopaholics, maar toch heb ik tussen de über toeristische winkeltjes door hier en daar iets leuks kunnen vinden. Vandaag laat ik jullie mijn aankopen zien, later volgt nog mijn photo diary! 

zakynthos haul 2 Allereerst mijn favoriet: dit kettinkje kreeg ik van mijn stiefvader. In Tsilivi was een sieradenwinkeltje waar je stukken ketting per centimeter kon kopen, om er bijvoorbeeld een armbandje, enkelbandje of ketting van te laten maken. Ik ging voor de ketting met deze oogjes, waar ik zó blij mee ben!

zakynthos haul 3 In Zakynthos Stad kocht ik een armbandje met losse bedeltjes, omdat ik al super lang een bedelarmbandje wilde. Deze is helaas niet verguld, eigenlijk wil ik ooit één die dat wel is. Maar voor nu vind ik hem super schattig!

zakynthos haul 4 Ik kocht ook nog wat losse bedeltjes om aan oorringetjes te doen. Deze oorringetjes zijn er eigenlijk iets te groot voor, maar ik vind deze bedeltjes wel enorm leuk.

zakynthos haul 6 Bij hetzelfde winkeltje kocht ik ook nog deze twee leuke armbandjes. Ik heb vaak twee wat strakkere armbanden om, maar zoiets (gecombineerd met het bedelarmbandje) vind ik eigenlijk ook wel eens tof.

zakynthos haul 5 Lekker fout, deze fanny pack. Maar gewoon heel erg handig voor uitgaan en volgend festivalseizoen, dus aangezien ik er toch één ‘nodig’ had besloot ik hem mee te nemen.

zakynthos haul 1 Dit kleine bakje kocht ik bij een super toeristisch winkeltje, maar komt nu al perfect van pas voor al mijn nieuwe sieraden. Staat ook zo lekker vrolijk!


© 2017, Esmee Helder.

Comments

 1. Sanne says

  Zag je mooie foto’s al voorbij komen op Instagram. Altijd zo leuk die kleine lokale winkeltjes.

 2. says

  Prachtige sieraden!
  Leuk om een sieraad te kopen waar je zelf over besloten had hoelang het is.
  Schattige bedeltjes.

  Xoxo