NEW IN: 3.1 PHILLIP LIM MEDIUM ALIX BAG

phillip lim alix 1 Ik wijd eigenlijk nooit meer een compleet artikel aan één item dat ik heb gekocht, maar voor mijn nieuwe tas maak ik met liefde een uitzondering. Ik ben namelijk he-le-maal verliefd op mijn 3.1 Phillip Lim tas, en laat je héél graag zien waarom. 

phillip lim alix 2 Het idee om een nieuwe tas te kopen spookte al een tijdje door mijn hoofd. Ik bekeek verschillende merken en modellen, maar dé tas zat er telkens niet tussen. Tot ik bij de Bijenkorf deze 3.1 Phillip Lim Alix zag.

Ik heb deze tas ooit in mijn handen gehad in een prachtige groene versie, tijdens de sale. Helaas zag ik die toen nét voor m’n neus verkocht worden, waardoor ik ernaast greep. Maar nu hadden ze hem in het zwart! Misschien wat saaier, maar ook veel tijdlozer en hij past natuurlijk overal bij.

Wat ik zo mooi vind aan deze tas is dat hij heel simpel en minimalistisch is. Daarnaast is het een heel mooi tussen-formaat: groter dan mijn Celine Trio en favoriete ZARA tasje, kleiner dan mijn Balenciaga Classic City of Proenza Schouler PS1 (klik hier voor mijn complete tassen collectie) Het formaat, het hengsel en het silhouet (zeker wanneer hij over je schouder bungelt) geven hem iets van een Chanel 2.55, maar dan in een uitvoering die veel beter bij mijn stijl past. 

phillip lim alix 3 De Alix wordt ook wel de ‘Paperclip-bag’ genoemd, doordat de sluiting lijkt op een gebogen paperclip. Hij gaat dus super makkelijk open, wat in gebruik heel fijn is. Tegelijkertijd maakt dit hem ook wel heel aantrekkelijk voor zakenrollers, waardoor ik hem voornamelijk crossbody draag. 

phillip lim alix 4 In de Medium Alix past precies mijn (grote) portemonne, (grote) telefoon en nog een lipstickje of iets anders kleins. Precies goed, want meer heb ik eigenlijk niet nodig. Ik merk dat dit formaat perfect voor mij is voor iedere dag, enkel wanneer ik uitgebreid ga shoppen of iets mee moet nemen voor werk neem ik een grotere tas mee.

phillip lim alix 5 Aan de achterkant zit nog een klein vakje, en ook binnen in de tas vind je een klein vakje om iets in te bewaren. Heel handig voor mij, aangezien ik altijd van alles kwijt ben, haha!

Mijn 3.1 Phillip Lim Alix Medium was een cadeau aan mezelf omdat ik een nieuwe baan heb (yay!) en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Gelukkig heb ik hem met super veel korting kunnen kopen (nogmaals: yay!), maar hij is sowieso iedere euro waard.

Wil je zien hoe ik mijn Alix combineer? Kijk dan hier.

© 2017, Esmee Helder.

Comments