NEW IN: CELINE TRIO BAG & WALLET

DSC_0616 Celine’s Trio Bag stond al heel lang op mijn wishlist. Ik heb het altijd al een geweldige tas gevonden, en toen ik hoorde dat ze dus weer op voorraad waren bij De Bijenkorf was mijn keus dus ook al snel gemaakt. Gisteren ging ik naar Amsterdam om uit te kiezen welke kleur ik graag wilde hebben en vandaag laat ik mijn keus natuurlijk graag aan jullie zien! 

DSC_0609 Hoewel ik dol ben op zwarte tassen, en De Bijenkorf nog 2 zwarte Trio’s had staan, besloot ik om voor de bordeaux versie te gaan. Ik vind deze kleur echt prachtig en heel makkelijk te combineren, daarnaast is deze kleur heel lastig te vinden en was ik dus zó blij dat deze er was, dat de keus makkelijk gemaakt was.

DSC_0641 DSC_0645 DSC_0692 DSC_0685 What a beauty, huh? Ik ben echt helemaal verliefd op mijn nieuwe tas. Het is een vrij kleine crossbody bag, maar doordat het eigenlijk 3 tasjes aan elkaar zijn past er toch vrij veel in. Je kunt de tasjes ook los dragen trouwens, ze zitten met drukknopen aan elkaar. Toch denk ik niet dat ik dat snel zal doen, ik vind ze juist op deze manier heel leuk.

DSC_0652 DSC_0666 Naast de Trio Bag kocht ik ook een Celine portemonnee. Ik had echt een nieuwe portemonnee nodig, al had ik nooit verwacht dat ik met een designer portemonnee thuis zou komen. Ik had echt enorm veel geluk wat dat betreft, want deze portemonnee kocht ik met maar liefst 60% korting. Hij komt uit de sale en het was dan ook het allerlaatste exemplaar.

DSC_0672 Aah, ik ben zo blij met mijn twee nieuwe aankopen! De tas zal ik heel vaak gaan gebruiken, en de portemonnee natuurlijk al helemaal.

Beide items kocht ik bij De Bijenkorf, zowel de portemonnee en de tas waren de laatste in deze kleur. Er zijn nog wel zwarte, roze en blauwe Trio’s op het moment.

© 2014, Esmee Helder.