NEW YORK BEAUTY HAUL

nyc haul 1 Afgelopen week was ik in New York, natuurlijk dé plek om flink wat beauty aankopen te doen. Nu moet ik zeggen dat ik niet enorm veel mee naar huis heb genomen, maar toch heb ik een paar leuke aankopen gedaan die ik zeker even met jullie wil delen! 

nyc 5 Allereerst wat kleine dingetjes van Sephora en Duane Reade. Mijn oude tanning mit was echt behoorlijk vies, ik had dus een nieuwe nodig. Ik heb gewoon weer dezelfde gekocht, van Vita Liberata. Bij de drugstore kocht ik Bioré neusstrips (die echt werken!) en mijn favo deodorant van Lady Speedstick, in de geur Powder Fresh. Op het vliegveld kocht ik er later nog één, een iets kleinere versie.

nyc 4 Mijn eerste grote aankoop was deze kaars van NARS. Ik wist dat NARS kaarsen heeft, maar deze nieuwe variant kende ik nog niet. Hij is iets groter dan de 2 kaarsen in het vaste assortiment (300 gram!) en ruikt naar.. monoï! Mijn favoriete geur ooit, het is echt een perfecte geur voor de zomer. De heerlijke geur in combinatie met het basic, strakke uiterlijk van de kaars vind ik echt geweldig.

nyc 3 Sephora verkoopt volgens mij officieel geen Kevyn Aucoin, alleen soms hebben ze bepaalde producten ineens wel. Zoals dit limited edition palette! Ik was op slag verliefd, ik vind hem zó mooi! Je kunt de matte highlighter, blush en bronzer los gebruiken, maar als je de drie tinten mixt krijg je een heel mooie, warme blush.

Daarnaast kocht ik bij Sephora ook een nieuwe tube Aqua Brow van Make Up For Ever. Vorig jaar nam ik hem een tintje lichter, maar aangezien ik mijn wenkbrauwen nu juist wat wilder heb en minder product gebruik, ben ik toch weer voor de kleur ’25′ gegaan. Mijn derde tubetje inmiddels!

nyc haul 2 Van Kevyn Aucoin kocht ik nog een product, de shaping poeder in ‘Medium’. Deze kocht ik bij Barney’s, daar verkopen ze wel de complete collectie. Over deze poeder heb ik waanzinnig veel goeds gehoord, ik ben dus heel nieuwsgierig!

Naast deze beauty producten heb ik nog wat dingetjes gekocht, die jullie zien in mijn photo diary’s van New York. Die komen als het goed is vanaf morgen online! Ik denk dat ze best leuk zijn, want ik heb echt een totaal andere vakantie gehad dan vorig jaar en denk dat ik ook heel veel tips heb om te delen!

© 2016, Esmee Helder.

Comments

 1. Susanne says

  Omg, een monoi kaars… I NEED IT. En ik ben zo benieuwd naar je NY diaries <3

 2. meartemia says

  Hee,

  De directe link naar je site (fashion-fever.nl) doet het de afgelopen dagen ineens niet vanaf mijn pc. Ik heb je gegoogled om daarna op de link van je blog te klikken (esmeealeida.com). Ik dacht ik meld het even..
  gr!

 3. Benthe Vaatstra says

  Dat limited edition palette is echt prachtig. Maak je er ook een review van?