OBSESSED WITH.. VEGAN BURGERS EN MEER

obsessed with Goed, het werd wel weer eens tijd dat ik mijn obsessies van dit moment met jullie deel. Al was het alleen maar om te zorgen dat ik héél even níet de oren van het hoofd van mijn vriendinnen klets, haha. Obsessions du jour: mijn nieuwe favo burger tent, het album wat ik non stop draai en mijn nieuwe baan. 

VEGAN JUNKFOOD BAR
Ik wil écht, écht heel erg graag zo veel mogelijk vegetarisch eten. Een nobel streven, maar ook een behoorlijke uitdaging wanneer je dol bent op dikke, vette hambugers. Ik vond een oplossing in de vorm van Vegan Junkfood Bar, een nieuwe hotspot in Amsterdam. Want hoewel de kipnuggets nog aan verbetering toe zijn, vind ik de burgers en friet fan-tas-tisch. Helemaal vegetarisch ben ik nog niet, maar met dit soort fijne alternatieven zet ik met liefde een stap in de goede richting.

LIL’ KLEIN -ALLEEN
Nu ben ik sowieso fan van Nederlandse hiphop, maar Lil’ Kleine heeft een speciaal plekje in mijn hart. Zijn nieuwe album ‘Alleen’ luisterde ik voor het eerst op een heerlijke lente-avond met een wijntje en een sigaretje (goed, van beide wel iets meer dan één). Sindsdien zijn ‘Krantenwijk’, ‘Alleen’ en ‘Liegen voor jou’ de soundtracks van mijn zomer. Je kunt je voorstellen hoe blij ik was toen er plots nog 10 nummers aan het album op Spotify toe werden gevoegd..

MIJN NIEUWE BAAN
Ik ben extreem, buitenproportioneel trots op mijn baan bij de nieuwe Creed/Diptyque counter van Skins in De Bijenkorf in Amsterdam. Ik hou mijn werk en mijn blog altijd gescheiden, maar hier ben ik dus zo blij mee dat ik het wel móest vermelden.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Marga Helder says

    Ik heb niks met Lil Kleine, en een vega burger trekt me ook niet zo, maar je nieuwe baan is iets om trots op te zijn! Ik weet hoeveel extra werk je hebt verricht achter de schermen van die mooie counter! En dan deze week ook nog eens 6 dagen werken. Ik ben supertrots op jou lieve Es! dikke kus van je mamsie.