OFF TO SANTORINI

383782_371270419608937_535927376_n (1)
As we speak ben ik onderweg naar het prachtige Santorini. De komende 11 dagen genieten ik van het heerlijke zonnetje. Als alles goed gaat met de Wi-Fi (fingers crossed!) kan ik gewoon bloggen vanuit ons hotel, bereid je dus voor op artikelen met een zomers tintje.

Edit: Mijn laptop is gedeeltelijk kapot gegaan. Op dag 2 van mijn vakantie. Seriously. Plan A is om heel veel geduld te verzamelen en toch met mijn laptop aan de slag te gaan, als dat niet lukt is plan B om een paar keer een internet café op te zoeken. Hoe dan ook, ik ga mijn uiterste best doen om gewoon lekker aan het werk te kunnen. Het kan alleen zijn dat er niet iedere dag iets online komt en dat artikelen niet op vaste tijden online komen. En oja, groetjes vanuit Santorini!

© 2014, Esmee Helder.