& OTHER STORIES LES PETITES BOUGIES PARFUMEES

stories 3 De laatste tijd heb ik een beetje een liefde (lees: obsessie) voor geurkaarsen ontwikkeld. Dus toen ik dit súper schattige setje van & Other Stories zag staan, kon ik ‘m dan ook niet in de winkel achterlaten. Les Petites Bougies Parfumeès, speciaal uitgebracht voor de feestdagen (maar nu nog steeds te koop), zijn namelijk ook gewoon een heel leuk cadeautje voor jezelf. 

stories 4 In de set vind je drie kaarsjes: Växthuset, Kungholmstorg en La Cour Jardin. De eerste twee kaarsen zijn geïnspireerd op het & Other Stories atelier in Stockholm, de laatste op Parijs. Jérôme Epinette was verantwoordelijk voor de geuren. En die Jérôme, dat is niet zomaar een ‘neus’: hij creëerde eerder Bal D’Afrique en La Tulipe voor Byredo en Mignight Fleur en Verde voor NEST. Kijk, dat belooft veel goeds!

Växthuset is een groene en bloemige geur, met onder andere frambozen bloesem, bamboe en mos.
Kungsbolmstorg is iets warmer, door de combinatie van cederhout, dennennaalden, leer en nootmuskaat. Door de frambozen is hij niet te sterk.
La Cour Jardin is de meest bloemige van de drie. Lotusbloem, gardenia en oranjebloessem zorgen voor een heerlijk frisse geur; ook perfect voor de lente over een tijdje!

stories 2 Ik verbaas me er keer op keer over dat & Other Stories geweldige kaarsen en geuren lanceert, die niet onder doen voor voor andere -veel prijzigere- merken. Dit trio is ook van heel goede kwaliteit; mooie, subtiele geuren, die ook nog eens gelijk opbranden. Oh, en ze staan natuurlijk ook nog eens heel mooi in je interieur.

& Other Stories Les Petit Bougies Parfumèes (€35 – 25 branduren p.s.) zijn verkrijgbaar via & Other Stories.

© 2016, Esmee Helder.

Comments

 1. says

  Alleen die verpakking al zijn super tof! Ik ga ze zeker eens ruiken als ik weer bij de & Other Stories winkel kom!

 2. says

  Je obsessie voor geurkaarsen deel ik met je! Volgende week ga ik naar Amsterdam dus dan moet ik zeker weer even een kijkje nemen bij & Other Stories.

 3. says

  Ik vind die kaarsen zo mooi inderdaad! Ik heb La Cour Jardin al een tijdje en die ruikt echt heerlijk.

 4. says

  Wat een leuke set is dit. Zo kun je mooi kennis maken met de verschillende geurkaarsen. Jammer dat deze winkel voor mij niet wat dichterbij huis zit!