OUTFIT: ENJOYING SANTORINI

DSC_0069 Santorini. Het eten is hier heerlijk. De zon schijnt en het is 27 graden. Ik heb de hele dag in de zon gelegen. Alleen de Wi-Fi hé, hier in Griekenland. Op Kos was mijn Wi-Fi twee jaar geleden al verschrikkelijk, maar ook op Santorini is het geen feestje. Lastig dus met artikelen inplannen, maar het is gelukkig te doen (ik typ dit vanaf de stenen grond in de hal van het hotel, haha). 

Ik kan me echt niet druk maken over Wi-Fi op vakantie, zelfs niet wanneer ik lekker aan het werk wil. Gewoon een keertje extra laden, en anders op een oncomfortabel plekje gaan zitten (alleen artikelen met veel foto’s, zoals mijn diary, uploaden gaat misschien niet werken). I couldn’t care less. Waar ik echter wel even van schrok, is van mijn laptop die vanmiddag ineens kapot ging. Het ding begon ineens helemaal raar te doen en daarna was alles wat ik tot dan toe op vakantie had geschreven, weg. Gelukkig doet hij het nu weer redelijk, alleen begint het scherm ieder uur even heel raar te bewegen en loopt hij vast. Flink balen dus, ik hoop dat hij het tot het einde van de vakantie volhoud en daarna breng ik hem terug, het arme ding is amper een halfjaar oud!

Goed, on the bright side (the very bright side, want het is hier dus echt heerlijk warm) heb ik vandaag weer outfitfoto’s geschoten! Ik had er voor het eerst weer echt zin in, heel fijn natuurlijk. Of het betekend dat ik dit weer op regelmatige basis ga doen weet ik niet, ik vind het in ieder geval heel leuk om het hier op vakantie te doen.

Ik draag een top en een broekrok die ik in de ZARA sale kocht, mijn Celine tas, ZARA zonnebril en Chanel espadrilles. Was ik thuis geweest dan droeg ik hakken, maar ik heb voor het eerst in mijn leven licht gepakt!!! (echt waar)

DSC_0020 DSC_0016 DSC_0042

© 2014, Esmee Helder.