PERSOONLIJKE UPDATE: NIEUWE BAAN!

diary 7 Hi allemaal! Ik dacht dat het wel eens tijd zo zijn voor een persoonlijke update, aangezien ik behoorlijk afwezig ben geweest de laatste tijd. Ik heb regelmatig de vraag gehad of ik ga stoppen met bloggen, en daar kan ik direct heel duidelijk over zijn: nee! Wel heb ik een nieuwe baan, en daar vertel ik jullie heel graag iets meer over. 

NIEUWE BAAN
Oktober 2015 ben ik verhuisd naar Amsterdam, en ben ik direct gaan werken bij De Bijenkorf. Daar heb ik het waanzinnig naar mijn zin gehad, vooral omdat ik er een paar vriendschappen voor het leven heb opgebouwd. Maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging, en dus ben ik half april gestart bij de mooiste beauty winkel van Nederland: Skins. Ook hier vind ik het ontzettend leuk. Ik leer zo veel en kan iedere dag met mijn grootste passie bezig zijn!

Ik werkte bij mijn vorige baan 4 dagen in de week, nu ben ik overgegaan op 5 dagen. Het is niet echt wennen, want ik vind mijn werk heel leuk en heb er totaal geen moeite mee het fulltime te doen. Het enige wat ik iets lastiger vind, is het combineren van mijn baan, sociale leven en blog. Zeker nu het zomer is, wil ik op mijn vrije dagen natuurlijk het liefst heel erg hard genieten van het weer.

BLOG ALS HOBBY
En dat mag ik ook van mezelf! Een paar jaar geleden ben ik al gestopt met fulltime bloggen, om van mijn blog weer echt mijn hobby te maken. Daar moet ik mezelf soms nog steeds even aan herinneren; dat het mijn hobby is, en geen verplichting. Goed, ik vind wel dat ik ergens ‘verplicht’ ben om uit te leggen waarom het zo stil is op mijn blog, maar verder wil ik mezelf niet echt een bepaalt schema of rooster opleggen.

Maar nee, ik ga dus niet stoppen. Want mijn blog ís dus ook nog steeds mijn hobby. Een hobby waar ik op het moment iets minder tijd voor heb, maar wat ik nog steeds met veel liefde doe. Volgende week ben ik íets meer vrij en ga ik weer lekker aan de slag en daar heb ik écht zin in.

Dus, tot volgende week!

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Susanne says

    Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Begrijpelijk dat het moeilijk te combineren is af en toe, maar fijn om te horen dat je niet gaat stoppen met bloggen! Neem je tijd :)

  2. says

    Wat tof, fijn dat je zo blij bent met je nieuwe baan. Ik herken dit wel hoor. Bij mijn vorige werkgever werkte ik weliswaar fulltime, maar dat deed ik in vier dagen. Bij mijn huidige werkgever werk ik 5 dagen en dan moet je jezelf wel regelmatig voorhouden dat het blog echt een hobby is. Ik forceer dan ook niks meer en dat houdt het leuk.