PHILOSOPHY CHRISTMAS ORNAMENTS

philosophy-ornaments-1 The most wonderful time of the year zit er weer aan te komen, en Philosophy zou Philosophy niet zijn als daar niet uítgebreid aandacht aan wordt besteed. Ook de miniaturen -verpakt als christmas ornament- zijn weer van de partij. 

philosophy-ornaments-2 Ik ontving de drie ornamenten die Philosophy dit jaar uitbrengt: Renewed Hope in a Jar (€17,60 -15 ml), Purity Made Simple (€12,10 30 ml) en Amazing Grace (€16,65 – 15 ml). Renewed Hope in a Jar heb ik al eens eerder gereviewed (klik). Hetzelfde geldt voor Purity Made Simple (klik), maar helaas bleek ik achteraf niet tegen deze reiniger te kunnen.

Amazing Grace is dus helemaal nieuw voor mij, maar ik vind ‘m echt geweldig. Een zachte, vrouwelijke geur die me vooral doet denken aan schone lakens, haha!

philosophy-ornaments-3 De miniaturen komen in een kartonnen doosje met een lusje, waardoor je ze dus heel leuk in de Kerstboom kan hangen. Maar uiteindelijk zijn ze natuurlijk vooral fijn voor on the go; zeker zo’n kleine flacon Amazing Grace is super handig voor in mijn tas.

De Philosophy Christmas Ornaments én de rest van de feestcollectie zijn vanaf half november te koop bij Ici Paris XL.

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen ter review

© 2016, Esmee Helder.

Comments