PHOTO DIARY WEEK 10 & 11 2017

diary 1 Happy monday! Mijn eerste ‘gewone’ diary sinds tijden. Ik merk dat ik er weer heel erg aan moet wennen om foto’s te maken van alles wat ik doe, haha! Deze diary is dan eigenlijk ook een verzameling van foto’s van de twee weken dat ik terug ben uit Parijs. 

diary 2 Ik ga lekker even bij de Coffee Company zitten werken met een caramel cappuccino. Mail wegwerken, foto’s bewerken.. Ik merk dat ik veel productiever ben als ik buiten de deur aan het werk ben. Ik heb er helaas weinig tijd voor, maar wil het toch echt vaker doen!

diary 3 Shit, en toen was ik dus ineens mijn stempas kwijt. Of ik heb hem niet gekregen, dat kan ook. Hoe dan ook: even langs het stadsloket, dus. Gelukkig is dat vlak bij mijn huis en was ik binnen 5 minuten aan de buurt, dus dat was geen enkel probleem.

diary 4 Mhmm, zalm met dille en citroen en aardappeltjes met rozemarijn uit de oven, zo lekker! 

diary 6 Mijn collega Mishel loopt stage bij Supertrash, en hij vroeg me om voor de social media van ST Studio een dagje foto’s te maken. Super gezellig! Hij nam een enorme tas mee met kleding uit de nieuwe collectie.

diary 5 Goed, en na het harde werken is het tijd voor een wijntje in de zon, haha! Tegenover mijn huis zit een terras waar je ‘s middags nog heel lang in de zon kan zitten. Ik kan echt niet wachten tot het weer straks weer lekkerder is en ik na mijn werk nog even van het zonnetje kan genieten!

diary 7 Dit dekbedovertrek vind ik zoooo leuk! Ik wil eigenlijk een simpele witte, maar dit vind ik ook wel heel erg tof. 

diary 8 Dit vind ik ook cool: zo’n grote lamp. Ik stuur deze foto even naar mijn moeder om te vragen of ik dit er gewoon in kan draaien. Ik heb echt wat nieuwe, gezellige lampen nodig in mijn kamer. Ik weet niet of het dat lente-gevoel is, maar ik heb ineens echt heel veel zin om de puntjes op de I te zetten in mijn kamer.

diary 1 Ik ben in ieder geval al blij met dit hoekje. De poster komt uit Parijs (van Le Bon Marché), de vaas is tweedehands, de lamp van Ikea, het marmeren plankje van Flying Tiger, de zandloper van Pol’s Potten, het handje uit Londen en de kaarsen zijn van Jo Malone, NARS en Diptyque. 

diary 9 Ik ga de laatste maanden zo’n 2 á 3 keer per week in bad, en dan vind ik het heerlijk om daarna een fijne body butter te gebruiken. Deze van Kiehl’s is op het moment favoriet, want de structuur is echt heel erg prettig.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Isa says

    Wat leuk dat je foto’s ging maken voor Supertrash. Die top op je instagram is ook erg mooi.

  2. Rachel says

    Ik heb dat dekbedovertrek van Hema ook en het leuke is, hij heeft 2 kanten! De ene kant is gewoon wit en de andere kant stipjes :) Heb je toch nog de witte variant en de stipjes variant ;-)