PHOTO DIARY WEEK 12 2017

diary 14 Happy monday! De afgelopen week werkte ik veel, genoot ik ondertussen hier en daar van het zonnetje en had ik daarnaast bést wel een beetje pech. Goed, en hoe verzacht je dat leed? Precies, met een kleine shopping spree. Oeps! 

diary 1 Mijn week begint behoorlijk slecht. Ik wil mijn vintage catsuit aan, maar hij is een beetje kreukelig. Ik wil heb strijken en terwijl ik hem náuwelijks aanraak brand ik er een enorm gat in. Fuck fuck fuck fuck fuck. Ik droeg hem heel graag tijdens uitgaan en ga natuurlijk nooit meer precies dezelfde vinden. Hier baal ik dus flink van!

diary 2 Ik ben een dag vrij, en dus sta ik vroeg op om het één en ander te doen. Allereerst fiets ik richting de Ferdinand Bolstraat, want ik wil een dekbedovertrek kopen bij de HEMA. Ik spot deze lampjes, die ik super leuk vind voor op ons balkon. En nu het steeds mooier weer is denk ik dat ik ze maar snel moet gaan halen!

diary 3 Woensdag werk ik de hele dag. Net als ik naar huis wil gaan kletter ik op werk kéihard van de trap af. Typisch Esmeé: trappen en ik zijn gewoon geen goede combinatie. Ik vang mezelf op met mijn handen, waarna mijn linker hand ineens wat scheef staat en een flinke bobbel heeft. Gelukkig kon ik het op werk direct koelen en viel de schade gelukkig mee. Ik zal wel een engeltje op mijn schouder hebben, want vorige week werd ik aangereden door een busje en kwam ik er ook met een schaafwondje(!) vanaf.

diary 10 Blij met mijn nieuwe dekbedovertrek! Lekker fris en vrolijk, perfect voor de lente. Als over een tijdje mijn kamer écht af is, zal ik eens wat fotootjes voor jullie schieten.

diary 8 Ik zie hyacinten bij de Albert Heijn en móet ze hebben. Alleen heb ik al bloemen in mijn slaapkamer staan, en dus zet ik ze in de keuken. De geur van hyacinten doen me enorm denken aan thuis (mijn moeders huis, dus) en aan de lente.

diary 4 Vrijdag hoef ik pas om 1 uur te werken. Het is heerlijk weer, en dus besluit ik naar werk te lopen. Dat is maar 20 minuutjes en mijn route gaat deels over de Reguliersgracht. Op zulke momenten ben ik zó blij dat ik in zo’n mooie stad woon!

diary 5 Zaterdag ben ik vrij. En wat doen we dan? Dan gaan we natuurlijk shoppen. Ik spot deze broek bij ZARA en ik wil hem zo graag hebben. Volgens mij vinden heel veel mensen hem verschrikkelijk, maar ik denk dat hij super cool is met een basic wit of zwart t-shirt, slingback pumps en grote gouden oorbellen. Need.

diary 6 Even snel langs Episode, waar ik kom voor een Levi’s 501. Ik slaag voor een broek, en vind direct een nieuwe catsuit/jumpsuit. Anders dan degene die ik had, maar ook heel erg mooi.

diary 12 En ik slaag ook bij Pull & Bear! Ik hoop morgen even foto’s te kunnen schieten voor een shoplog, dus jullie zullen mijn nieuwe aankoopjes snel voorbij zien komen.

diary 7 Na het shoppen ga ik naar een vriend. We zitten de hele middag in de brandende zon bij de Waterkant en eten daarna een bak ijs leeg. ‘s Avonds ga ik uit en beland ik op een karaoke feestje. Je begrijpt: ik heb geen stem meer over.

diary 13 Jaaaa, ik heb weer een nieuwe liefde! Park Avenue South van Bond No 9, een heerlijke frisse geur voor de lente. Ik ga binnenkort even een artikel schrijven over mijn favoriete geuren voor komende lente!

diary 14 Ik ben zo blij met dit boekje dat ik in Parijs kocht. Van een vriend kreeg ik een tijdje geleden een ansichtkaart van Yves Saint Laurent cadeau, met daarop een jaartal en het woord ‘LOVE’. Het blijkt dus dat Yves Saint Laurent meer dan 30 jaar ieder jaar zo’n kaart heeft uitgebracht, en in dit boekje staan álle edities. Super leuk! Ik ben enorm fan van Yves Saint Laurent, dus dit vind ik echt heel erg cool.

diary 15 Liefde voor Yves!

diary 11 Ik kom thuis uit werk en het is nog licht. Ik ga eten, schrijf deze diary en.. het is nog steeds licht. Heerlijk! Ik heb super veel zin in de lente en de zomer, alleen al omdat ik dan ‘s avonds ook gewoon nog foto’s voor mijn blog kan maken. Zoveel fijner!

diary 16 En als het dan toch donker begint te worden, dan gaan de kaarsjes aan. Ik ben nog steeds heel blij met mijn Benjoin kaars van Diptyque.

Dat was mijn week! Komende week wordt een beetje gek. Ik werk 6 dagen achter elkaar (inclusief de dag dat ik dit schrijf, zondag dus) en het einde van de week staat me iets te wachten wat gewoon niet heel erg leuk is. Ik wil er verder niet teveel over uitweiden (misschien komt dat later), maar het is in ieder geval een week waar ik niet heel erg naar uit kijk. Wat wel leuk is, is dat in het weekend mijn vriendinnetje uit Groningen komt. Hopelijk ga ik daarna met haar mee terug naar Groningen, zodat ik ein-de-lijk mijn moeder en de katjes weer kan zien na 1,5 maand. Goed, na regen komt zonneschijn dus, want daar kijk ik echt heel erg naar uit!

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Isa says

    Leuke foto’s Esmee, behalve dan die van je catsuit…Shoplog zou leuk zijn!

  2. Susa says

    Wat een leuke foto’s allemaal! Super jammer wel van je catsuit :( mij is hetzelfde deze week overkomen met m’n lievelings blouse, dus ik weet hoe je je voelt. Ben heel benieuwd naar je shoplog!

  3. Felicia says

    Haha leuk dit! Door jouw vorige diary had ik het dekbedovertrek ook aangeschaft (Ik heb altijd witte dekbedden met zwarte lijnen erop en vond deze wel leuk erbij passen)