PHOTO DIARY WEEK 13 2017

diary 8 Na een drukke werkweek had ik een perfect weekend, waar in één van mijn liefste vriendinnetjes me op kwam zoeken, we een hapje gingen eten bij één van mijn favoriete burgertenten en natuurlijk lekker genoten van het zonnetje. Daarnaast bestelde ik mijn droomschoenen. 

diary 2 Het is de hele week behoorlijk mooi weer, en gelukkig kan ik daar op maandag even van genieten. Ik begin ‘s ochtends super vroeg op mijn werk, maar het voordeel daarvan is wel dat ik ook behoorlijk vroeg vrij ben. Heerlijk chillen op het balkon, dus!

diary 3 Hmm, ik maak een lekker stukje zalm uit de oven, met wat aardappelpartjes en boontjes. Ik lustte nooit vis, maar dwing mezelf zo af en toe om iets te eten en begin het nu zelfs oprecht lekker te vinden. 

Processed with VSCO with c1 preset De rest van de week maak ik bijna geen foto’s, want ik werk iedere dag en ben ‘s avonds echt kapot. Het is best een heftige week maar als ik vrijdag, na mijn laatste werkdag, naar huis fiets wordt ik getrakteerd op deze prachtige zonsondergang. Ik ga even naar huis om me snel om te kleden, en ga daarna met een collega naar de Waterkant en EdelWise. 

diary 4 Zaterdag worden mijn nieuwe schoentjes bezorgd! Ik ben er echt súper blij mee en trek ze natuurlijk direct aan.

diary 5 Mijn vriendinnetje Mariël komt een weekendje vanuit Groningen naar Amsterdam, zo gezellig! We drinken koffie in de Pijp, wandelen wat rond, gaan naar de Albert Cuyp en ploffen uiteindelijk neer bij Geflipt om wat te eten.

diary 6 Alweer zooooo’n mooie zonsondergang! We maken ons klaar voor een avondje uit. 

diary 7 Zondag gaat Mariël weer weg, maar voor het zover is gaan we nog even koffie drinken bij De Wasserette én we halen een ijsje bij Ijscuypje. Ik draag hier trouwens mijn nieuwe vintage Levi’s jeans, een vintage blouse die ik zelf heb geverfd en espadrilles van Chanel. 

diary 8 Nog steeds zo verliefd op deze schoentjes! Ik kocht ze iets van vijf jaar geleden in Barcelona. Ondertussen zijn ze een tikkie te klein geworden en zitten ze sowieso totaal niet lekker, maar ik vind ze nog wel steeds heel erg leuk. 

diary 9 Jaaaa, de bloessem staat weer in bloei! Ik wil eigenlijk komende week even naar het Amsterdamse Bos, volgens mij is het daar nu echt prachtig. 

diary 10 Als Mariël weg ik geniet ik nog even van de zon op het balkon. Van mijn huisgenootje leen ik dit boek van Sophia Amoruso, de oprichtster van Nasty Gal. Het boek gaat eigenlijk over haar succesverhaal, en de lessen die je daar uit kunt halen. Ik vind het super leerzaam, en het is eigenlijk ook precies wat ik op het moment nodig heb. Ik moet de komende tijd best wel wat keuzes maken, en ik moet zeggen dat dit boek me behoorlijk goed helpt om sommige knopen door te hakken. 

diary 11 Mijn ultieme geniet-moment: pziza eten op mijn vrije dag. En dan is het al helemaal fijn als dat ook nog eens kan in de stralende zon!

Dat was mijn weekje. Op het moment ben ik bij mijn moeder, hier blijf ik tot vrijdag. Ik ben dus de hele week in Groningen, waar ik vooral heel erg aan het uitrusten ben. Of er volgende maandag een diary online komt betwijfel ik dus, want ik dénk eigenlijk dat ik niet heel erg veel mee ga maken deze week, haha!

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. says

    Wat een heerlijk weekje weer! Ik vind dat boek ook zó geweldig, heb er echt veel motivatie & inspiratie uitgehaald. Vind je roze outfitje en Gucci schoentjes beiden prachtig <3