PHOTO DIARY WEEK 15 2017

diary 7 De afgelopen week was ik vrij, en dus vierde ik Pasen, ging ik een klein beetje shoppen en at ik een heerlijke burger. Oh, en ik bezocht een hotel waar ik nog niet eerder was geweest en ging naar Groningen. Een heel rustige, maar leuke week, dus! 

diary 1 Op maandagmorgen spreek ik met een oud-collega af in de Pijp en drinken we een latte bij De Wasserette. Nog heel even genieten van mijn laatste dagen vrij, voordat ik lekker aan de slag ga!

diary 2 Ik heb sinds vorige week weer een bureau in mijn slaapkamer staan en wil graag een leuk bosje bloemen om er op te kunnen zetten. Ik ga voor leeuwenbekken, één van mijn lievelingsbloemen.

diary 3 Zin in friet! En dus lopen we naar de weesperstraat, waar kennelijk één van de beste snackbars van Amsterdam zit. Ik vond het nou niet echt super bijzonder, maar natuurlijk wel gewoon lekker.

diary 4 Toevallig zit de snackbar tegenover Zoku, een hotel met een enorme bar op de hoogste etage. We spoelen de bak friet dus weg met een wijntje! Ik het hotel trouwens heel mooi, maar qua sfeer misschien wel meer geschikt als werkplek dan om even een drankje te doen.

diary 5 Hoi, mooi Amsterdam!

diary 6 Ik ben deze week dus nog een paar dagen vrij, en dus ga ik eventjes naar de stad. Ik fiets langs een nieuwe Episode en besluit even te gaan kijken. Helaas niets gevonden, maar altijd leuk om rond te neuzen!

diary 7 Aaahh, ik hóu van de sieraden van & Other Stories. Eigenlijk wil ik voor echt zilver en doublé goud gaan, maar ik kan het niet laten om toch een paar oorbelletjes mee te nemen.

diary 8 Schattig topje gespot bij H&M Trend. Super leuk voor de zomer!

diary 9 Dit plankje van Xenos móet ik hebben voor in bad. Ik hou van badderen, het liefst uitgebreid met een tablet om een serie op te kijken en een goed glas wijn. Dat kan ik normaal niet allemaal kwijt, maar met zo’n dienblad lukt dat natuurlijk wel.

diary 5 Vrijdagavond ga ik naar Waterkant voor de verjaardag van mijn oud-huisgenootje. Het is super gezellig, maar op een gegeven moment heb ik behooorlijk veel trek en bestel ik een burger. Die van Waterkant zijn echt heel erg lekker, aanrader!

diary 10 Zaterdagmiddag beland ik na een reis van 4(!) uur in Groningen. Tijd om Pasen te ‘vieren’!

diary 11 En dat kan natuurlijk niet zonder Henkie, die mij warm onthaalt. Door me een behoorlijke kras op mijn neus te bezorgen, that is. Ach, het is hem vergeven.

Dat was mijn week! Deze week ben ik razend druk, want ik ben begonnen met mijn nieuwe baan en ben vrijwel iedere dag aan de slag. Ontzettend leuk, want ik zit helemaal op mijn plek. Maar het is natuurlijk ook heel veel nieuwe informatie, waardoor ik behoorlijk vermoeid ben en mijn diary deze week dus ook ietsjes later online kwam.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Susanne says

    Ohhh die foto van Henkie, zo schattig <3 En na die foto ben ik heel erg benieuwd naar de sieraden van & Other Stories. Snel eens even een bezoekje brengen dus.

  2. Femke says

    Waar zit de nieuwe winkel van Episode? Wat leuk dat je een nieuwe baan hebt, gefeliciteerd.