PHOTO DIARY WEEK 2 2017

diary 6 Happy monday! Mijn week begon net als ‘ie vorige week eindigde: snotterend in bed. Gelukkig voelde ik me halverwege de week een stuk beter, en sloot ik de week af in Groningen. Tussendoor deed ik nog wat kleine aankoopjes, die ik jullie alvast laat zien. 

diary 1 De ZARA sale is in volle hevigheid losgebarsten, dus wanneer ik me eindelijk iets beter voel ga ik toch even langs. Ik pas deze overall, die ik best tof vind. Toch laat ik hem hangen, want ik ga in Londen waarschijnlijk ook genoeg leuks vinden.

diary 2 Dit jurkje neem ik wel mee, want ik denk dat ik deze ga dragen tijdens mijn verjaardag, volgende maand. Ik vier mijn verjaardag dit jaar in Parijs en ik denk dat dit jurkje geweldig is om in uit eten te gaan.

diary 3 Nieuwe oorbelletjes! De eerste oorbellen zijn van H&M, en vind ik heel cool omdat het lijkt alsof je meerdere dingetjes in hebt. De tweede ringetjes had ik al, en de ‘A’-stekers heb ik zelf gefabriceerd uit een bedeltje en een oorknopje.

diary 4 Het is super mooi weer en ik heb zin om te wandelen, dus ik fiets naar de 9 Straatjes en parkeer daar mijn fiets. En goed, als ik dan toch in de buurt ben kan ik net zo goed ook even langs Episode, haha!

diary 5 Deze trui is cool! Ze hebben sowieso heel veel toffe truien bij Episode, dus als dit koude weer aanhoudt denk ik dat ik nog wel even terug moet..

diary 6 Ik draag mijn nieuwe sieraadjes (waaronder ook het kettinkje met het ‘hoorntje’ van H&M) en nieuwe jasje van Isabel Marant Etoile. Heel blij mee!

diary 7 Het weekend spendeer ik in Groningen. Ik maak helemaal geen foto’s, wat eigenlijk niet zo gek is, want ik maak ook compleet niets mee. Ik ben wel héél blij dat ik zonder problemen naar Groningen kon, want ik was heel bang dat het ineens heftig zou gaan sneeuwen en de treinen dan niet zouden rijden. Maar ik heb geluk, want het enige beetje sneeuw wat ik zie is op de terugweg!

diary 8 Ik heb volgende week een feestje en haal weer eens nepwimpers. Deze van Etos zijn niet alleen zo mooi, ik vind ook de naam heel leuk, haha!

Dat was mijn week. Niet heel erg bijzonder, maar ik heb me de eerste dagen dan ook behoorlijk rot gevoeld. Ik ben nu weer helemaal beter, en dat is maar goed ook, want ik heb een drukke week voor de boeg. Nog een weekje werken, en dan lekker naar Londen!

© 2017, Esmee Helder.

Comments

 1. A says

  Wat leuk om je laatst ‘s avonds in de Pijp te spotten! Leuk om te zien dat je in het “echt” er net zo uit ziet als op de foto’s van je blog, mooi en elegant!

  • says

   Dankjewel, wat lief! Was jij ook het meisje dat me aansprak? Zo ja; super leuk, vind het altijd leuk om te zien wie mijn lezeressen zijn!

 2. Emma says

  Die overall is leuk, was die ook afgeprijsd? Ik vind je jasje ook super.

 3. says

  Wat een mooie catsuit!
  Leuk dat legergroen.
  Prachtig jurkje.
  Wat een prachtige oorbel met al die ringen.
  Goed vasn jou dat jij de oorbel met de letter zelf had gemaakt.
  Fijne week en have fun…..

  Xoxo