PHOTO DIARY WEEK 21 2017

diary 6 Terwijl ik dit typ gutst het zweet langs mijn voorhoofd. Dat kan te maken hebben met het feit dat ik áltijd met een dekentje op de bank lig (ja, ook met dit weer), maar de hoofdreden is natuurlijk dat de zomer eindelijk is aangebroken. En dat heb ik in mijn vrije uurtjes gevierd, onder andere op Rollende Keukens. 

diary 1 Mijn diary begint deze week op woensdag, want maandag en dinsdag ben ik pas laat thuis. Woensdag heb ik een ultieme treat yo self-dag, inclusief het nodige geshop.

Bij Topshop spot ik dit shirtje, dat een beetje Gucci-achtig is. Ik laat hem nog hangen maar denk dat ik deze week toch maar even terug ga..

diary 2 Ik neem uiteindelijk alleen deze rood/oranje blouse van Mango mee en een bikinitopje. Natuurlijk stuur ik direct even foto’s van mijn aankopen door naar mijn moeder, haha.

diary 3 ‘s Avonds ga ik naar Rollende Keukens met Mishel! Het is de eerste dag, het is súper mooi weer en dus is het extreem druk. Maar dat is eigenlijk alleen maar gezellig! Zo gezellig, dat ik de volgende dag weer ga, haha.

diary 4 Na woensdag en donderdag twijfel ik om vrijdag weer naar Rollende Keukens te gaan, maar ik ben na een dag werken moe en heb het bloedjeheet, en dus ga ik alleen even een ijsje eten bij Ijscuypje met een collega.

diary 5 Vrijdag avond ben ik dus behoorlijk moe, maar ik wil alsnog even rustig van het mooie weer genieten. Dus plant ik mezelf neer op het balkon, met kaarsjes aan, een wijntje en het nieuwe album van Lil’ Kleine. Genieten.

diary 6 Eén van mijn lievelingsgeuren met dit mooie weer: White Spirit uit de Luxury Collection van Juliette has a Gun. Helaas bijna op, maar ik wil ‘m echt weer hebben.

diary 7 Zondag ben ik vrij, en vertrek ik in alle vroegte (goed, voor een zondag is het bést vroeg) naar Groningen. Ik heb een extra dag vrij gevraagd, zodat ik lekker even 2 nachtjes naar Groningen toe kan.

diary 8 Alles ziet er mooier uit in het stralende zonnetje, zelfs vanuit de trein.

diary 9 Mijn stiefvader haalt me op van het station, en we rijden even langs het nieuwe concept van Jumbo midden in de stad. Het ziet er ontzettend tof uit en het aanbod is geweldig. Het deed me heel erg denken aan Marqt of Stach, wat positief is, want daar ben ik dol op én je had zoiets nog niet in Groningen. Aanwinst, dus!

diary 10 Ik kom bij mijn moeder thuis en speur meteen de katten op. Na lang zoeken vind ik Henkie ergens onder een struik, waar hij lekker in de schaduw een dutje aan het doen is. 

diary 11 Geen schaduw voor mij, want tijdens deze 3 vrije dagen ga ik keihard aan mijn bruine kleurtje werken. Ik draag trouwens mijn nieuwe, super simpele bikinitop van Weekday. Je kunt hem verstellen en dat maakt hem heel erg fijn!

diary 12 Voor moederdag gaf ik mijn moeder een kaars van Le Labo, die ik naar haar toe heb gestuurd. Nu kan ik ‘m eindelijk zelf ruiken, en hij is zó lekker!

Dat was mijn weekje. Ik heb gewoon 5 dagen gewerkt, wat best vermoeiend was omdat het gewoon ontzettend warm was. Reden te meer om nu even heel hard te genieten van de zon! Ik ben tot en met dinsdag ochtend in Groningen, waarna ik weer naar Amsterdam ga. Tussendoor stop ik nog even in Almere, om mijn hoogzwangere vriendinnetje te bezoeken. Verder heb ik wat leuke dingen gepland voor de rest van de week, maar dat zien jullie in de volgende photo diary!

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Hester says

    Ik heb al zoveel goeds gehoord over Juliette has a gun, ik wordt steeds nieuwsgieriger. Je rode blouse is mooi!